Deze website maakt gebruik van cookies, zowel eigen als van derden, om gebruikersinformatie te verzamelen. Door gebruik te blijven maken van deze website of door hiernaast op akkoord te drukken, geeft u aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op Dinerbon.nl.

Akkoord

Restaurant Rechtstreeks

Over ons

Rechttoe en rechtaan, rechtstreeks op uw bord! Bij Restaurant Rechtstreeks geniet u elke dag weer van een verrassend vers menu. Het restaurant is gevestigd in het oude Regthuys midden in het centrum van Abcoude. Een restaurant met rechttoe rechtaan gerechten gemaakt van de mooiste streekproducten.

Bij Restaurant Rechtstreeks wordt iedere dag gewerkt met versproducten die te krom, te klein, te weinig of juist te veel zijn. Gebaseerd op en geïnspireerd door deze producten bereiden wij elke dag een wisselend menu. Hierdoor kunnen we u verrassen met kwalitatief hoogstaande gerechten terwijl we tegelijkertijd ook een steentje bijdragen aan het terugdringen van de voedselverspilling.

Abcoude ligt onder de rook van Amsterdam Zuidoost waardoor een lunch of diner goed te combineren is met een bezoekje aan de Amsterdam Arena, Ziggodome, Heineken Music Hall of misschien wel de Villa Arena. Uiteraard verwelkomen we u ook graag voor uw zakelijke lunch en/of diner.

Uit eten gaan hoort een beleving te zijn dus kom gauw langs, beleef onze verrassende gerechten en laten we samen de voedselverspilling terugdringen!

Adres
Amsterdamsestraatweg 1-3
1391AA
Abcoude
0611848495
http://www.restaurantrechtstreeks.nl

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag 12:00 - 22:00
Donderdag 12:00 - 22:00
Vrijdag 12:00 - 22:00
Zaterdag 12:00 - 22:00
Zondag 12:00 - 22:00

Dinerbon bestellen

Bestel nu
  • Voor 16u besteld = vandaag verstuurd
  • Zakelijke klanten kunnen op rekening bestellen
  • Te besteden bij meer dan 1000 restaurants