Deze website maakt gebruik van cookies, zowel eigen als van derden, om gebruikersinformatie te verzamelen. Door gebruik te blijven maken van deze website of door hiernaast op akkoord te drukken, geeft u aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op Dinerbon.nl.

Akkoord

Auberge de Papenberg

Tussen Nijmegen en Venlo wacht U de landelijke rust van "De Papenberg"
Oorspronkelijk een boerderij, gelegen in een schitterende wandeltuin met een pracht aan bomen, heesters en bloemen, waar men de geborgenheid van rust en de gezelligheid van thuis vindt in een verfijnd comfort.

Ons restaurant kenmerkt zich door een warme, kunstzinnige inrichting met antiek meubilair. De gerechten op onze kaart wisselen met de jaargetijden. Zo wordt u in het voorjaar verwent met allerlei aspergevariƫteiten, terwijl in het najaar verrassende wildgerechten uw smaakpapillen bekoren. De kwaliteit van deze seizoenproducten en de sprankelende inspiratie van onze Chef-kok bepalen met regelmaat een volledig nieuwe spijskaart U treft er zorgvuldig geselecteerde topspecialiteiten en uitgelezen menu's die vergezeld gaan van perfect passende wijnarrangementen.

Adres
Hengeland 1a
5851EA
Afferden
0485531744
http://www.papenberg.nl

Prijsindicatie:

€ 39,50

Dinerbon bestellen

Bestel nu
  • Voor 16u besteld = vandaag verstuurd
  • Zakelijke klanten kunnen op rekening bestellen
  • Te besteden bij meer dan 1000 restaurants