Deze website maakt gebruik van cookies, zowel eigen als van derden, om gebruikersinformatie te verzamelen. Door gebruik te blijven maken van deze website of door hiernaast op akkoord te drukken, geeft u aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op Dinerbon.nl.

Akkoord

Restaurant 't Stokpaardje

In ons restaurant waar wij alles in het werk stellen om u en uw gasten een onvergetelijke avond culinair genieten te bezorgen.        
       
Onze chefkok Ton van den Bogaard koopt dagelijks verse producten in die wij u ion de vorm van een 2,3,4, of 5 gangen keuzediner aanbieden. Bij alle gangen heeft u altijd de keuze uit vis, vlees en seizoensspecialiteiten en onze menu's wisselen iedere maand. Wij werken uitsluitend met dagverse vis, scharrelvlees en (streek) producten van hoogstaande kwaliteit. Ook vegetarische gasten komen bij ons culinair aan hun trekken.        
       
Bij alle gerechten serveren wij op verzoek kwaliteitswijnen die naadloos aansluiten bij de gerechten. Deze wijnen serveren wij per glas of per half glas.        
       
Ons restaurant is 6 dagen open op de Dinsdag zijn wij gesloten        
       
Voor onze menu's, reserveringen en meer informatie nodigen wij u van harte uit onze website www.stokpaardjealkmaar.nl  te bezoeken.        
       
Wij hopen u snel bij ons aan tafel te mogen verwelkomen.

Adres
Vrouwenstraat 1
1811 GA
Alkmaar
0725128870
http://www.stokpaardjealkmaar.nl

Openingstijden

Maandag 18:00 - 01:00
Dinsdag Gesloten
Woensdag Gesloten
Donderdag 18:00 - 01:00
Vrijdag 18:00 - 01:00
Zaterdag 18:00 - 01:00
Zondag 18:00 - 01:00

Prijsindicatie:

€ 37,50

Dinerbon bestellen

Bestel nu
  • Voor 16u besteld = vandaag verstuurd
  • Zakelijke klanten kunnen op rekening bestellen
  • Te besteden bij meer dan 1000 restaurants