Deze website maakt gebruik van cookies, zowel eigen als van derden, om gebruikersinformatie te verzamelen. Door gebruik te blijven maken van deze website of door hiernaast op akkoord te drukken, geeft u aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op Dinerbon.nl.

Akkoord
Dinerbon bestellen

Chez Brochard

Bij Restaurant Chez Brochard geniet je op het mooiste terras met het mooiste uitzicht van een heerlijke lunch of diner aan de waterkant.

De basis van onze gerechten is de Franse keuken. De ingredienten die we gebruiken geven onze keuken haar signatuur, in ons geval het mooiste producten die in Nederland verkrijgbaar zijn. Ons land heeft culinair zo veel te bieden. We hebben zee en meer en vol vissen en schaaldieren, banken met mosselen en oesters, bossen en weilanden vol wild, unieke kazen, duurzaam vlees en gevogelte en een rijkdom aan groenten en kruiden; alles wat nodig is om heerlijke gerechten te maken. Dit sluit ook naadloos aan bij onze bijzondere locatie in Heerlijk Harderwijk en de rijke geschiedenis ervan; een historische haven op een rijksmonument, een antieke scheepshelling, tussen de botters, onder de schaduw van oude eiken en een windmolen.

Onze Chef Peele Koops, met een achtergrond in het Nederlandse topsegment, kookt met zijn team vanuit een open keuken verfijnde en natuurlijk vooral lekkere gerechten volgens de principes lokaal, puur, kwaliteit en duurzaam. Daarbij hoort ook minder weggooien en veel groenten op het bord. Op de zeer regelmatig wisselende kaart staan vooral seizoensgerelateerde producten. Want in Nederland kennen we ook echte seizoenen met hun eigen karakter. Naast streekproducten gebruiken we ook ingrediënten en specerijen uit de rijke geschiedenis van ons land. De Nederlandse cultuur is een smeltkroes en onze keuken daar een verlengde van.

Als je komt eten bij Chez Brochard kom je eten bij ons, zoals we het zelf graag zien: persoonlijke gastvrijheid, mooie muziek, onze heerlijke gerechten, een regelmatig wisselend en verrassend menu en een uitgebreide drankenkaart met veel open wijnen.

Wij zijn geopend dinsdag tot en met zaterdag vanaf 12.00. Parkeren kan op ons terrein en voor de deur. Wij beschikken ook over een Captain’s Room op de eerste etage met prachtig uit zicht over de haven voor besloten bijeenkomsten tot 30 personen.

We kijken er van harte naar uit je te verwelkomen op de Havendijk.

Adres
Havendijk 1
3846AC
Harderwijk
0341701468
http://www.chezbrochard.nl

Dinerbon bestellen

Nu bestellen
  • Dinerbon te besteden bij Chez Brochard en meer dan 1100 andere restaurants
  • Voor 17u besteld, morgen in huis
  • Maar liefst 5 jaar geldig, langer dan alle andere Dinerbonnen
  • Zakelijke klanten kunnen op rekening bestellen