Deze website maakt gebruik van cookies, zowel eigen als van derden, om gebruikersinformatie te verzamelen. Door gebruik te blijven maken van deze website of door hiernaast op akkoord te drukken, geeft u aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op Dinerbon.nl.

Akkoord

Acceptant worden

Als u uw restaurant wilt aanmelden als acceptant van onze Dinerbon of als u meer informatie wenst over onze Dinerbon, vul dan geheel vrijblijvend het onderstaande formulier in.

  • U betaalt slechts 5% van de waarde van ingenomen Dinerbonnen
  • Géén vaste kosten, géén opzegtermijn
  • Eenvoudig online te verzilveren
  • Geld staat binnen 3 werkdagen na verzilveren op uw rekening

Ik wil jullie complimenteren met het gemak van deze dinerbon. Wij accepteren al 21 jaar allerlei dinerbonnen, maar deze is echt heel fijn; weinig rompslomp en door de kraslaag heel snel verzilverd. In één woord: Geweldig!
Cleo Bunders - Taverna Nikos

Mijn complimenten voor het enorme gebruiksgemak van de site; het verzilveren loopt ook als een trein. Hier is veel aandacht gegeven aan gemak en overzichtelijkheid.
Hans den Dekker - Dzjengis Khan Mongolian Grill Buffet

Inloggen

Heeft u een van ons per post of e-mail een wachtwoord ontvangen en wilt u uw restaurant definitief aanmelden, of wilt u Dinerbonnen verzilveren? Klik dan op onderstaande button om naar de inlogpagina te gaan.
Inloggen