Deze website maakt gebruik van cookies, zowel eigen als van derden, om gebruikersinformatie te verzamelen. Door gebruik te blijven maken van deze website of door hiernaast op akkoord te drukken, geeft u aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op Dinerbon.nl.

Akkoord

Zakelijk

De Dinerbon is ook zakelijk een erg leuk cadeau om te geven en te krijgen. Wij bieden de mogelijkheid om achteraf via een factuur te betalen. Enkele voordelen van onze Dinerbon:
  • Op werkdagen voor 16:00 uur besteld? Nog dezelfde dag verzonden!
  • Te besteden bij meer dan 1,040 restaurants verspreid over heel Nederland
  • Maar liefst 5 jaar geldig
  • Bonwaarde gegarandeerd: wij beleggen of speculeren niet en hanteren een dekkingsgraad van 100%!

6 weken lang prettig samengewerkt met Dinerbon. Dinerbon schakelt snel, is behulpzaam en het contact verliep soepel.
Linda Maillé - Eyes and More

Korting

Wij ontvangen van bedrijven regelmatig de vraag of we korting geven bij grote oplages. Gezien bovenstaande moge het duidelijk zijn dat de Gegarandeerde Dinerbon in principe geen kortingen kan verstrekken om de continuïteit te waarborgen.

Wij hebben hier echter toch een oplossing voor bedacht: De 365 dagen Dinerbon. Deze variant is maar tot een jaar na uitgifte geldig. Wanneer het jaar voorbij is kijken we samen naar het resterende saldo en verrekenen wij een deel daarvan met u als zijnde de korting. Een dergelijke constructie kan besproken worden bij bestellingen vanaf 100 stuks a € 50,-.

De 365 dagen dinerbon is ook uitermate geschikt voor restaurateurs om wederverkoper te worden van onze dinerbon. Met een set van 5 bonnen van iedere waarde (10, 20, 50, 100), inclusief promotie materiaal, kunt u morgen al starten met de verkoop van uw eigen 365 dagen Gegarandeerde Dinerbon. Graag informeren we u over de verdere mogelijkheden.

Interesse?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van Dinerbon? Neem dan contact met ons op. Wij zullen uw vraag binnen 48 uur beantwoorden.

365-logo

De 365 dagen Dinerbon ziet er in principe identiek uit als onze gewone Dinerbon, maar kenmerkt zich door dit zandloper-logo op de achterzijde.

Enkele van onze klanten