Deze website maakt gebruik van cookies, zowel eigen als van derden, om gebruikersinformatie te verzamelen.

Afwijzen Accepteren
Dinerbon bestellen

De Dinerbon als zakelijk cadeau

Bent u op zoek naar een leuk zakelijk cadeau, bijvoorbeeld als relatiegeschenk of voor in het kerstpakket voor uw medewerkers? Dan is de Dinerbon iets voor u! Met deze cadeaubon geeft u een diner cadeau bij één van de ruim 1000 aangesloten restaurants. U kunt zelf de waarde van de Dinerbon bepalen, van €5 tot €150, en eventueel een persoonlijke boodschap toevoegen. Vervolgens kunt u als zakelijke klant de Dinerbonnnen eenvoudig op factuur bestellen.

Of de ontvanger nou houdt van Italiaans eten, van pannenkoeken, of van een 5-gangen diner bij een sterrenrestaurant: er is voor ieder wat wils! De Dinerbon is maar liefst 5 jaar geldig, dus de houder van de bon heeft alle tijd om een passend restaurant uit te zoeken.

Service

Wij denken graag met u mee om alles zo makkelijk mogelijk te maken. Zo kunt u bij ons een adressenbestand aanleveren, dat wij vervolgens aan uw bestelling koppelen. U hoeft dus maar één keer een bestelling te plaatsen en niet alle adressen handmatig in te voeren.

Bij grote bestellingen is het wellicht mogelijk om korting te geven, vraag via ons contactformulier eenvoudig een offerte aan. Wij doen ons best uw aanvraag binnen 2 werkdagen te beantwoorden.

Onze klanten

6 weken lang prettig samengewerkt met Dinerbon. Dinerbon schakelt snel, is behulpzaam en het contact verliep soepel.
Linda Maillé - Eyes and More

Dinerbon bestellen

Bestel nu
  • Op werkdagen voor 16:00 uur besteld? Nog vandaag verstuurd!
  • Te besteden bij meer dan 700 restaurants verspreid over heel Nederland
  • Maar liefst 5 jaar geldig
  • Bonwaarde gegarandeerd: wij beleggen of speculeren niet en hanteren een dekkingsgraad van 100%!