Deze website maakt gebruik van cookies, zowel eigen als van derden, om gebruikersinformatie te verzamelen.

Afwijzen Accepteren
Dinerbon bestellen

Kerstgeschenken

Bent u als bedrijf op zoek naar een leuk cadeau voor uw werknemers? Denk dan ook eens aan onze Dinerbon! Wij nemen graag het hele proces bij u uit handen: we kunnen de bonnen inclusief een begeleidende brief voor u versturen.

Acceptanten

Er zijn meer dan 700 restaurants verspreid over heel Nederland acceptant van onze Dinerbon. Het maakt dus niet uit waar uw werknemers wonen: er is altijd een restaurant in de buurt waar ze met hun bon terecht kunnen. Maar wanneer iemand toch graag in een restaurant wil eten dat onze bon nog niet accepteert, zullen we dat restaurant met alle liefde benaderen!

De Dinerbon die we vorig jaar als kerstgeschenk bij jullie bestelden voor ons personeel was een schot in de roos. We gaven iedere medewerker een papieren 365 dagen Gegarandeerde Dinerbon als kerstcadeau. De persoonlijke brief die iedereen er van mij bij kreeg vonden ze misschien wel net zo leuk! In die brief gaf ik iedereen een gratis nagerecht als ze de Dinerbon in ons eigen restaurant in de rustige maanden Januari en Februari zouden inleveren: dat werd zeer gewaardeerd. Inmiddels zijn meer dan 40% van de medewerkers een avondje uit eten geweest op kosten van ons als werkgever. En meer dan 70% heeft dat in ons eigen restaurant besteed. Hartstikke leuk natuurlijk: het keuken of bijvoorbeeld het schoonmaak personeel kijkt dan toch met andere ogen naar het eigen restaurant. We vinden het dus zeker voor herhaling vatbaar!
Niels Piscaer - Directie Hotel Haarlem

Dinerbon bestellen

Bestel nu
  • Op werkdagen voor 16:00 uur besteld? Nog vandaag verstuurd!
  • Te besteden bij meer dan 700 restaurants verspreid over heel Nederland
  • Maar liefst 5 jaar geldig
  • Bonwaarde gegarandeerd: wij beleggen of speculeren niet en hanteren een dekkingsgraad van 100%!