Deze website maakt gebruik van cookies, zowel eigen als van derden, om gebruikersinformatie te verzamelen.

Afwijzen Accepteren
Dinerbon bestellen

De Bonte Wever (Dapper en Flinck)

In De Bonte Wever is altijd een plek waar u terecht kunt om te eten waar u zin in heeft. U kunt natuurlijk bij ons terecht voor ontbijt, lunch en diner, maar ook voor een high tea, zondagsbrunch, tussendoortje, snack of goede borrelbite bent u van harte welkom in één van onze restaurants.

Met de gedurfde uitbreiding van De Bonte Wever kon een nieuw à la carte restaurant niet uitblijven en omdat we ook graag onze gasten stimuleren tot dappere keuzes was de naam snel gekozen. Dapper is dankzij het stoere karakter van de inrichting, het interieur en de eigentijdse kaart DÉ plek waar u terecht kunt voor een goede kop koffie, een hedendaagse lunch, een borrel met een bite of een gevarieerd diner vol eerlijke gerechten. Op onze kaart vindt u dappere menu’s met uitdagende, eigentijdse vlees-, vis,- en vegetarische gerechten passend bij het seizoen en met zorg bereid. Liever afhalen? Geen probleem, ook dat kan bij Dapper!

Bij FLINCK voelt u zich welkom en of u nu de dag goed komt beginnen met een stevig ontbijt, een plek zoekt om uitgebreid te lunchen of verrassend wilt dineren met familie of collega’s, u gaat altijd met een goed gevoel weer naar huis, hotelkamer of op pad. Op het uitgebreide buffet is een flinke keuze in warme en koude gerechten te vinden waarvan een deel ter plekke in het zicht van de gasten wordt bereid. De zondagsbrunch is een abolute aanrader zeker als je hem combineert in een voordelig arrangement met bijvoorbeeld het zwembad!

Adres
Stadsbroek 17
9405BK
Assen
0592356000
http://www.debontewever.nl

Openingstijden:

Maandag 10:00 - 00:00
Dinsdag 10:00 - 00:00
Woensdag 10:00 - 00:00
Donderdag 10:00 - 00:00
Vrijdag 10:00 - 00:00
Zaterdag 11:30 - 00:00
Zondag 11:30 - 00:00

Dinerbon bestellen

Nu bestellen
  • Dinerbon te besteden bij De Bonte Wever (Dapper en Flinck) en meer dan 700 andere restaurants
  • Voor 16u besteld, zdeelfde dag verstuurd
  • Maar liefst 5 jaar geldig, langer dan alle andere Dinerbonnen
  • Zakelijke klanten kunnen op rekening bestellen