Deze website maakt gebruik van cookies, zowel eigen als van derden, om gebruikersinformatie te verzamelen.

Afwijzen Accepteren
Dinerbon bestellen

Brasserie Goede Buren

Let op: Indien u met de Dinerbon wilt betalen, dient u dit bij reservering aan te geven. Op vrijdag en zaterdag wordt de Dinerbon alleen na vooroverleg met het restaurant geaccepteerd. De Dinerbon is uitsluitend te besteden bij een 3- tot 6- gangen verassingsmenu.

Brasserie Goede Buren verwent haar gasten met een heerlijke selectie aan authentieke en traditionele gerechten uit zowel de Belgische als Nederlandse keuken. Deze charmante brasserie is er speciaal voor de veeleisende gast, en biedt een uitstekende culinaire ervaring met een ruime keuze aan lokale producten en verfijnde lekkernijen.

Laat u betoveren door de verrukkelijke tussendoortjes en desserts die het assortiment te bieden heeft, waaronder overheerlijke cakes en verfrissend ijs. Een diner in deze zaak is een waar genot! Bovendien kunt u hier gebruikmaken van gratis internettoegang, zodat u razendsnel online kunt zijn.

De toegewijde keukenbrigade streeft ernaar om met vegetarische gerechten een veelzijdige en boeiende variƫteit aan maaltijden aan te bieden. Ze laten u graag zien hoe eenvoudig gezonde voeding kan zijn en presenteren u met trots ons uitgebreide assortiment aan producten.

Beleef een onvergetelijke culinaire ervaring bij Brasserie Goede Buren en ontdek de smaakvolle hoogstandjes van de Belgische en Nederlandse keuken.

Adres
Voorstraat 10
4116BC
Buren
0344769030
https://www.brasseriegoedeburen.nl/

Dinerbon bestellen

Nu bestellen
  • Dinerbon te besteden bij Brasserie Goede Buren en meer dan 700 andere restaurants
  • Op werkdagen voor 16u besteld, dezelfde dag verstuurd
  • Maar liefst 5 jaar geldig, langer dan alle andere Dinerbonnen
  • Zakelijke klanten kunnen op rekening bestellen