Deze website maakt gebruik van cookies, zowel eigen als van derden, om gebruikersinformatie te verzamelen. Door gebruik te blijven maken van deze website of door hiernaast op akkoord te drukken, geeft u aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op Dinerbon.nl.

Akkoord
Dinerbon bestellen

Brasserie Suyd

Brasserie Suyd is een restaurant en stadsbierhuis in Hanzestad Elburg met een warme gezellige inrichting, een kaart met Amerikaans streetfood van hoge kwaliteit en een uitgebreide bierkaart met alleen Nederlandse en Belgische bieren.

Onze menukaart bestaat uit Amerikaans streetfood waarbij we qua ingrediƫnten altijd kiezen voor de beste kwaliteit en lokale verkrijgbaarheid. Ons restaurant en stadsbierhuis heeft een warme en gezellige inrichting met veel groene accenten en op de achtergrond klinkt relaxte muziek. Omdat je niet altijd zin hebt om chique uit eten te gaan is de sfeer ontspannen en informeel en mag je gewoon lekker jezelf zijn. In het voorjaar en zomer kun je ook relaxed buiten zitten onder de lindebomen van onze beergarden annex terras aan het water.

Adres
Beekstraat 39
8081EB
Elburg
0525655800
http://www.brasseriesuyd.nl

Dinerbon bestellen

Nu bestellen
  • Dinerbon te besteden bij Brasserie Suyd en meer dan 950 andere restaurants
  • Op werkdagen voor 17u besteld, dezelfde dag verstuurd
  • Maar liefst 5 jaar geldig, langer dan alle andere Dinerbonnen
  • Zakelijke klanten kunnen op rekening bestellen