Deze website maakt gebruik van cookies, zowel eigen als van derden, om gebruikersinformatie te verzamelen.

Afwijzen Accepteren
Dinerbon bestellen

Eet en Drinkhuys De Kromme Hoek

Eet- en drinkhuys De Kromme Hoek ligt centraal in de Gelderse gemeente Scherpenzeel. Feitelijk bestaat ons bedrijf uit een sfeervol eethuys, gezellig drinkhuys en een ruim, zonnig terras op het zuiden. Bovendien kunt u ook gebruik maken van onze catering aan huis.
Bij De Kromme Hoek kunt u onder meer terecht voor lunch, diner of zomaar een drankje. De toegankelijke en uitgebreide gerechtenkaarten kenmerken zich door kwalitatief uitstekende producten in een ruime portionering en tegen een normale prijs.

Ons team bestaat uit kundige, frisse mensen in zowel de keuken als bediening. Onze filosofie hierbij is dat wij er alles aan doen om onze gasten tevreden huiswaarts te laten keren, met hierbij de gedachte dat het totaalplaatje moet kloppen: goede kwaliteit van het geserveerde en gastgericht werken door zowel de keuken- als bedieningsbrigade.

De bedrijfsvoering in de huidige vorm bestaat sinds 2006. Stapsgewijs hebben we vele veranderingen en vernieuwingen door kunnen voeren op vele gebieden: in de organisatie, met de diverse kaarten en qua interieur en exterieur.

Mede hierdoor hebben we stapsgewijs een aantal nieuwe onderdelen binnen De Kromme Hoek kunnen uitrollen, zoals de High Tea, de High Wine, High Beer  en de catering.          

Adres
Marktstraat 23
3925JP
Scherpenzeel
0332772759
http://www.dekrommehoek.nl

Openingstijden:

Maandag 11:00 - 22:00
Dinsdag Gesloten
Woensdag 11:00 - 00:00
Donderdag 11:00 - 00:00
Vrijdag 11:00 - 02:00
Zaterdag 11:00 - 02:00
Zondag 11:00 - 22:00

Prijsindicatie:

€  28,50

Keuken:

Hollands

Dinerbon bestellen

Nu bestellen
  • Dinerbon te besteden bij Eet en Drinkhuys De Kromme Hoek en meer dan 700 andere restaurants
  • Voor 16u besteld, zdeelfde dag verstuurd
  • Maar liefst 5 jaar geldig, langer dan alle andere Dinerbonnen
  • Zakelijke klanten kunnen op rekening bestellen