Deze website maakt gebruik van cookies, zowel eigen als van derden, om gebruikersinformatie te verzamelen.

Afwijzen Accepteren
Dinerbon bestellen

De Blaauwe Kamer

Midden in het natuurgebied De Blauwe Kamer in Wageningen vindt u het prachtig gelegen Panorama Restaurant De Blaauwe Kamer. Binnen de deuren van ons restaurant heeft elk gedeelte zijn eigen ambiance. Een echte aanrader is dineren in onze serre, met het prachtige uitzicht over de natuur, de Rijn en de Grebbeberg. Elk jaargetijde brengt een andere sfeer met zich mee, maar één ding is duidelijk: dat uitzicht verveelt nooit. Ook kinderen vermaken zich uitstekend tijdens een bezoek aan De Blaauwe Kamer!

In de zomer kunt u genieten op ons terras welke is gelegen aan een grote visvijver en hertenweide. Hier bent u al vroeg in de ochtend verzekerd van een overheerlijk zonnetje. Wanneer het buiten wat frisser wordt kunt u binnen heerlijk vertoeven. Het interieur is licht en ruim opgezet. Het restaurant is aangekleed met waterdamp open-haarden en een aquarium van 2 meter lang met verschillende vissoorten waaronder discusvissen. Hierdoor straalt het restaurant een open maar ook warm gevoel uit waarin u zich volledig kunt ontspannen.

Dineren bij Panorama Restaurant De Blaauwe Kamer is een culinaire verwennerij. Met veel zorg wordt elk seizoen de menukaart samengesteld bestaande uit heerlijke verse producten. U kunt al vanaf €19,75 smaakvol genieten van ons 3-gangen keuzemenu. Ook voor vergaderingen, buffetten, feesten en zelfs BBQ-en kunt u bij Panorama Restaurant De Blaauwe Kamer terecht.

Niet te verzilveren op feestdagen en/of in vakanties. Verplicht te reserveren o.v.v. dinerbon via www.deblaauwekamer.nl/reserveren

Adres
Blaauwe Kamer 14
6702PA
Wageningen
0317421410
http://www.deblaauwekamer.nl

Openingstijden:

Maandag Gesloten
Dinsdag 10:00 - 22:00
Woensdag 10:00 - 22:00
Donderdag 10:00 - 22:00
Vrijdag 10:00 - 22:00
Zaterdag 10:00 - 22:00
Zondag 10:00 - 22:00

Prijsindicatie:

€  29,50

Keuken:

Frans

Dinerbon bestellen

Nu bestellen
  • Dinerbon te besteden bij De Blaauwe Kamer en meer dan 700 andere restaurants
  • Voor 16u besteld, zdeelfde dag verstuurd
  • Maar liefst 5 jaar geldig, langer dan alle andere Dinerbonnen
  • Zakelijke klanten kunnen op rekening bestellen