Deze website maakt gebruik van cookies, zowel eigen als van derden, om gebruikersinformatie te verzamelen. Door gebruik te blijven maken van deze website of door hiernaast op akkoord te drukken, geeft u aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op Dinerbon.nl.

Akkoord
Dinerbon bestellen

Biej de Tant

Mogen wij ons voorstellen: wij zijn een klein actief familiebedrijfje! Onze trefwoorden zijn: sfeer en gezelligheid boven alles en genieten van heerlijk eten en de wonderschone natuur direct in onze omgeving.

Op zondag is onze bistro geopend voor een hapje en een drankje, voor meer info zie "Op Zondag"

Ons aanbod is gevarieerd. En het fijne is u kunt alles met elkaar combineren: High Tea, koetsritten, wandelen, samen koken, eten van de buitenkeuken, barbecue, een drankje voor onderweg. Wij stellen voor u een passend programma samen, geheel naar wens!

Het uitgangspunt van onze activiteiten is de natuur in al zijn verscheidenheid: per koets, te paard of wandelend. Tijdens wandeltochten in de bossen vertellen wij u graag over de geschiedenis van de "Schinveldse Bossen" met zijn talrijke wetenswaardigheden, sages en legendes.

Onze doelgroepen zijn: gezinnen, families, vriendenclubs of bedrijfsuitstapjes. Veelal in groepen vanaf 10 personen. Ook kunt u bij ons aan teambuilding doen en organiseren we kleinschalige feestjes.

Als buitenactiviteit kan er ook gebarbequed worden. Eventueel te combineren met sportieve bezigheden zoals golfen in het bos, beachvolleybal, beachvoetbal, jeu de boules, klootschieten, gaffeldarts en buiten kegelen enz.

Dit is slechts een greep uit de vele mogelijkheden die wij bieden. Als uw interesse gewekt is, aarzel dan niet en neem dan contact met ons op. We weten zeker dat we u een programma aan kunnen bieden waar voor elk wat wils in zit!

Adres
Bouwbergstraat 126
6451GR
Schinveld
0620325179
http://www.biejdetant.nl

Openingstijden:

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag Gesloten
Donderdag Gesloten
Vrijdag Gesloten
Zaterdag Gesloten
Zondag 10:00 - 20:00

Prijsindicatie:

€  17,50

Dinerbon bestellen

Nu bestellen
  • Dinerbon te besteden bij Biej de Tant en meer dan 1100 andere restaurants
  • Voor 17u besteld, morgen in huis
  • Maar liefst 5 jaar geldig, langer dan alle andere Dinerbonnen
  • Zakelijke klanten kunnen op rekening bestellen