Deze website maakt gebruik van cookies, zowel eigen als van derden, om gebruikersinformatie te verzamelen. Door gebruik te blijven maken van deze website of door hiernaast op akkoord te drukken, geeft u aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op Dinerbon.nl.

Akkoord
Dinerbon bestellen

Restaurant De Raadskelder

Restaurant de Raadskelder is al ruim 10 jaar een begrip in Vaals en ver daar buiten. Een bezoek aan het restaurant betekent iedere keer weer een verrassende ervaring.
Hans Moonen (chefkok) probeert u in een ongedwongen sfeer te laten genieten van de gerechten vaak passend bij het seizoen.

Zij organiseren regelmatig diverse thema avonden. Tapas & wijn is hier een vast onderdeel van. Zo'n 1 keer de maand laten zij u kennis maken met diverse Spaanse gerechten verwerkt in een 5 gangen diner. Laat u verder verleiden door swingende salsa muziek en heerlijke Spaanse wijnen.

Ook beschikt Restaurant de Raadskelder over een gezellig feestzaaltje. Een leuke compleet verzorgde avond met drank en buffet wordt aangeboden voor 35,00 euro p.p. dit geldt voor 4,5 uur. Zie zaal voor meer informatie

Adres
Koningin Julianaplein 49
6291AR
Vaals
0434073639
http://www.raadskeldervaals.nl

Dinerbon bestellen

Nu bestellen
  • Dinerbon te besteden bij Restaurant De Raadskelder en meer dan 1100 andere restaurants
  • Voor 17u besteld, morgen in huis
  • Maar liefst 5 jaar geldig, langer dan alle andere Dinerbonnen
  • Zakelijke klanten kunnen op rekening bestellen