Deze website maakt gebruik van cookies, zowel eigen als van derden, om gebruikersinformatie te verzamelen.

Afwijzen Accepteren
Dinerbon bestellen

Wolf Atelier

Bij Wolf Atelier wil Michael Wolf al zijn gasten de perfecte middag of avond voorschotelen. Michael Wolf; ‘Dit atelier is stoer en lekker grootstedelijk, de perfecte setting om op zoek te gaan naar mijn perfectie. Werkelijk alles moet kloppen. Niet alleen het eten en de wijn, ook de ambiance, de muziek, de bediening en de cocktails die elk een eigen verhaal vertellen.’ Het belang van gastvrijheid, evenals het moderne maar warme interieur van Wolf Atelier, is geinspireerd op Michael's geboorteland Oostenrijk.

Naast het lunchmenu heeft hij sinds kort ook een TARTAR-IA gelanceerd met 6 verschillende tartaren in 3 maten. Kies een tartaar met wat bijgerechten, combineer het met een gin & tonic, mooi glas wijn, champagne of sapje. Happy days!

Michael Wolf verdiende zijn sporen o.a. bij Sergio Hermans Oud Sluis*** en Vila Joya (**). Ook was hij vier jaar verantwoordelijk bij Restaurant Envy. In zijn restaurant is hij elke dag bezig om vernieuwende gerechten te creëren - vandaar: Atelier. Verwacht kleine, verfijnde gerechten vol met passie, details en smaken. Net zo indrukwekkend als zijn gerechten is de locatie: Wolf Atelier is gevestigd in een grote glazen ruimte die rust op een uit 1920 stammende industriële spoorbrug, vlakbij Amsterdam Centraal Station.

Adres
Westerdoksplein 20
1013AZ
Amsterdam
0203446428
http://www.wolfatelier.nl

Openingstijden:

Maandag 12:00 - 01:00
Dinsdag 12:00 - 01:00
Woensdag 12:00 - 01:00
Donderdag 12:00 - 01:00
Vrijdag 12:00 - 01:00
Zaterdag 12:00 - 01:00
Zondag Gesloten

Keuken:

Internationaal

Dinerbon bestellen

Nu bestellen
  • Dinerbon te besteden bij Wolf Atelier en meer dan 700 andere restaurants
  • Voor 16u besteld, zdeelfde dag verstuurd
  • Maar liefst 5 jaar geldig, langer dan alle andere Dinerbonnen
  • Zakelijke klanten kunnen op rekening bestellen