Deze website maakt gebruik van cookies, zowel eigen als van derden, om gebruikersinformatie te verzamelen.

Afwijzen Accepteren
Dinerbon bestellen

Restaurant Parck

In een prachtige oude villa gelegen aan het Frederikspark in Haarlem, dichtbij centrum, theater en diverse uitgaansgelegenheden, is in korte tijd een sfeervol restaurant ontstaan.

Bij Parck kunt u 7 dagen per week terecht voor koffie, lunch, borrel en diner.

Uiteraard ging de realisatie van deze uitdaging niet zonder slag of stoot; breken, puinruimen, opbouwen en stileren om zo met behoud van authentieke details een eigentijdse horecazaak te creëren.

Het restaurant is weliswaar groot maar verdeeld over verschillende stijlvol gedecoreerde ruimtes. Dit maakt Parck naast een intiem diner voor twee ook uitermate geschikt voor grotere groepen, personeelsborrels en andere feestjes.

De stijl van restaurant Parck kan het best omschreven worden als warm, gezellig en een tikkeltje trendy met als middelpunt de grote bar en het moderne haardvuur.

Zo is ook de menukaart een mix van klassieke en moderne gerechten op niveau met een verrassende “twist”; een vaste prijs van € 24,95 voor een 3-gangen menu. Wellicht uniek te noemen in Haarlem!

In de zomer heten wij u van harte welkom op het rondom de villa gelegen terras in de stijlvolle tuin. Hiervandaan hebt u een prachtig uitzicht over de Dreef en het Frederikspark en aangezien Parck al vanaf 11 uur geopend is kunt u hier de dag prettig beginnen met een heerlijke kop koffie.

Natuurlijk hebben wij ook aan onze kleinste gasten gedacht, voor de kids is er een gezellige speelhoek met allerlei spelletjes, kleurplaten en een minibioscoop met leuke kinderfilms. De tuin is voorzien van een hek zodat het voor u gemakkelijk is de kinderen in de gaten te houden. Ook de menukaart laat voor de kleintjes niets te wensen over.

Tot ziens bij Restaurant Parck, voor een gezellige kop koffie tot lange avonden tafelen!

Adres
Frederikspark 2
2012DA
Haarlem
0235420911
http://www.restaurantparck.nl

Openingstijden:

Maandag 11:00 - 22:00
Dinsdag 11:00 - 22:00
Woensdag 11:00 - 22:00
Donderdag 11:00 - 22:00
Vrijdag 11:00 - 22:00
Zaterdag 11:00 - 22:00
Zondag 11:00 - 22:00

Prijsindicatie:

€  24,00

Keuken:

Europees

Dinerbon bestellen

Nu bestellen
  • Dinerbon te besteden bij Restaurant Parck en meer dan 700 andere restaurants
  • Op werkdagen voor 16u besteld, vandaag verstuurd
  • Maar liefst 5 jaar geldig, langer dan alle andere Dinerbonnen
  • Zakelijke klanten kunnen op rekening bestellen