Deze website maakt gebruik van cookies, zowel eigen als van derden, om gebruikersinformatie te verzamelen. Door gebruik te blijven maken van deze website of door hiernaast op akkoord te drukken, geeft u aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op Dinerbon.nl.

Akkoord
Dinerbon bestellen
Tafel reserveren

Restaurant Havenrijk

Restaurant Havenrijk

"Een oase van rust" zo kunt u Restaurant Havenrijk het beste omschrijven. Gelegen in een prachtig natuurgebied aan de haven van het Uitgeestermeer biedt Restaurant Havenrijk u vele mogelijkheden.
Het restaurant beschikt over een aparte kinderruimte met een playstation en een tv. In de zomer is er aan de voorkant een groot terras met uitzicht over de boten die in de jachthaven liggen.

Het restaurant biedt een gevarieerde lunch- en dinerkaart met een ruime keuze uit vlees-, vis- en vegetarische gerechten. Iedere dag vers en van zeer goede kwaliteit. De sfeer in het restaurant is laagdrempelig en gemoedelijk.

Heeft u zin in een feestje te geven, te dineren met een groot gezelschap of bent u op zoek naar een geschikte locatie voor een besloten partij, bruiloft of zakelijke bijeenkomst? Ook dat is mogelijk. Restaurant Havenrijk heeft haar sfeervolle bovenzaal zo ingericht dat grote groepen zich ook hier helemaal thuis voelen.

Uit, maar toch thuis, bij Restaurant Havenrijk!

Adres
Lagendijk 41
1911MT
Uitgeest
0251313937
http://www.havenrijk.nl

Openingstijden:

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag 17:00 - 23:30
Donderdag 17:00 - 23:30
Vrijdag 17:00 - 23:30
Zaterdag 12:00 - 00:00
Zondag 12:00 - 00:00

Prijsindicatie:

€  29,50

Keuken:

Frans
Nederlands

Dinerbon bestellen

Nu bestellen
  • Dinerbon te besteden bij Restaurant Havenrijk en meer dan 1100 andere restaurants
  • Voor 17u besteld, morgen in huis
  • Maar liefst 5 jaar geldig, langer dan alle andere Dinerbonnen
  • Zakelijke klanten kunnen op rekening bestellen