Deze website maakt gebruik van cookies, zowel eigen als van derden, om gebruikersinformatie te verzamelen.

Afwijzen Accepteren
Dinerbon bestellen

Meijer Aan Zee

Welkom bij strandrestaurant en paviljoen Meijer aan Zee
Strandrestaurant Meijer aan Zee heet u 7 dagen per week van harte welkom voor ontbijt, lunch, diner, bruiloft, feest of vergadering. Zelfs op de minder warme dagen kunt u bij Meijer aan Zee genieten van heerlijk eten en het prachtige uitzicht. Vanaf de sfeervolle veranda of binnen op de chesterfields bij de openhaard. Bij de eerste zonnestralen is het prettig vertoeven op het charmante terras met comfortabele banken en heerlijke kussens.

De gerechten op de menukaart van Meijer aan Zee worden regelmatig gewisseld naar gelang de seizoenen. Ruime keuze aan verse vis en de beste kwaliteit vlees op “pure” wijze bereidt.

Naast Strandrestaurant Meijer aan Zee beschikken wij ook over Paviljoen Meijer aan Zee.
Deze aparte locatie is uitermate geschikt voor uw (besloten) bruiloft, feest, diner, lunch, vergadering of receptie. Paviljoen Meijer aan Zee is compleet ingericht voor groepen, met grote bar, eigen terras, veranda en privéstrand.
Hier kunnen wij uw gezelschap voorzien van een gezellige BBQ, uitgebreid diner of heerlijk buffet.
Ook beschikken wij over verschillende vergaderfaciliteiten, uiteraard te combineren met een personeelsuitje of spetterend bedrijfsfeest. Het is mogelijk bij ons op het strand activiteiten en teambuilding uitjes te organiseren, wij werken samen met een evenementen bureau gespecialiseerd in strandactiviteiten.

Trouwen met je voeten in het zand? Het kan bij Meijer aan Zee!
Was het voorheen alleen toegestaan om in het restaurant of paviljoen te trouwen; vanaf 2011 kan dit bij ons ook echt op het strand ! De huwelijksceremonie vindt plaats in een wit houten prieeltje op het voor het paviljoen gelegen privéstrand. Voor meer informatie zie ook de "Trouwen op het strand" pagina.

Ook voor een High Tea op het strand kunt u bij ons terecht, wij serveren ca 12 soorten thee uiteraard in combinatie met de heerlijkste zoete en hartige hapjes. Nieuw bij Meijer aan Zee is High Wine, De thee wordt vervangen door 2 glazen wijn naar keuze en hierbij worden verschillende hartige (tapa’s) hapjes geserveerd, een mini kaas/charcuterieplankje en vers gebakken brood met pesto en aioli.

Adres
Strandafgang de Favauge, Paviljoen 16
2042TV
Zandvoort
0235713310
http://www.meijeraanzee.nl

Dinerbon bestellen

Nu bestellen
  • Dinerbon te besteden bij Meijer Aan Zee en meer dan 700 andere restaurants
  • Op werkdagen voor 16u besteld, vandaag verstuurd
  • Maar liefst 5 jaar geldig, langer dan alle andere Dinerbonnen
  • Zakelijke klanten kunnen op rekening bestellen