Geniet volop van passie, het gezelschap, topgastronomie, en het leven.....Savoir Vivre
De gastronomische filosofie van ons Fine dining restaurant is ruim 45 jaar gestoeld op de klassieke Frans- mediterrane keuken vergezeld door de mooiste wijnen uit de gehele wereld! Waar mogelijk wordt gewerkt met verantwoord gevangen, geteelde en verwerkte topproducten of ingrediënten van eigen Twentse bodem, de markt en de seizoenen. Voor Nederland is De Bloemenbeek door de culinaire organisatie EuroToques uitgeroepen tot Restaurant van het jaar 2012. Deze eervolle erkenning is De Bloemenbeek ten deel gevallen wegens zeer eervolle vermeldingen in de culinaire gidsen Lekker & Guide Michelin 2012 en het behalen van door haar medewerkers van onder meer de prestigieuze “Gouden Koksmuts”, de 45ste Prix Culinair Internationale le “Taittinger”, de gastvrijheidstrofee en de Cas Spijkers Award.
SVH Meesterkok Michel van Riswijk stelt dagelijks een tweetal uitgebalanceerde menu’s voor u samen. Uiteraard wordt hierbij, geheel passend in de EuroToques filosofie, rekening gehouden met de mooiste en fijnste producten. Ook onze speciale kaart met vegetarische gerechten is hier volledig op geënt.