Deze website maakt gebruik van cookies, zowel eigen als van derden, om gebruikersinformatie te verzamelen.

Afwijzen Accepteren
Dinerbon bestellen

Grachthof Giethoorn | Restaurant & Bootverhuur

De Grachthof is een gepassioneerd familiebedrijf met een hele geschiedenis achter zich. Het begon allemaal met een boerderij aan de dorpsgracht in Giethoorn waar de koeien plaats maakten voor drie appartementen en waar een aantal bootjes werden aangeschaft voor de bootverhuur. Dit was het begin van ons familiebedrijf. Een aantal jaren later werd er nog een lunchroom aan toegevoegd. Na een grote verbouwing in 2006 ontstond ‘de Grachthof’. Nu staan wij nog steeds als familie aan het roer van dit gezellige en sfeervolle restaurant met bootverhuur, midden in het centrum van Giethoorn en aan de dorpsgracht. Als familie in Giethoorn weten wij dus als geen ander hoe we jouw dag in Giethoorn onvergetelijk kunnen maken!

Wij vinden het dan ook belangrijk dat we onze knusse en hippe boerderij blijven vernieuwen. Dat betekent dat we binnen ons restaurant altijd streven naar o.a. heerlijke, kwalitatieve gerechten en onze menukaart up-to-date houden. Er kan dan ook tijdens de lunch, borrel en het diner uitgebreid worden genoten van onze à la carte. Bovendien ligt ons ruime terras op het zuiden en is dit een prachtige plek om je zomerdagen op door te brengen. Met uitzicht op de dorpsgracht en het water, zul je regelmatig bootjes voorbij zien varen, terwijl je geniet van onze populaire tapasplank met een bijpassende fles wijn.

Ondanks dat we als dynamisch familiebedrijf meegaan met de tijd, is er één ding wat we behouden: De gemoedelijkheid die wij van onze ouders hebben meegekregen.

Adres
Binnenpad 54
8355BT
Giethoorn
0521361270
http://www.grachthofgiethoorn.nl

Openingstijden:

Maandag 10:30 - 21:00
Dinsdag 10:30 - 21:00
Woensdag 10:30 - 21:00
Donderdag 10:30 - 21:00
Vrijdag 10:30 - 21:00
Zaterdag 10:30 - 21:00
Zondag 10:30 - 21:00

Keuken:

Internationaal

Dinerbon bestellen

Nu bestellen
  • Dinerbon te besteden bij Grachthof Giethoorn | Restaurant & Bootverhuur en meer dan 700 andere restaurants
  • Op werkdagen voor 16u besteld, vandaag verstuurd
  • Maar liefst 5 jaar geldig, langer dan alle andere Dinerbonnen
  • Zakelijke klanten kunnen op rekening bestellen