Deze website maakt gebruik van cookies, zowel eigen als van derden, om gebruikersinformatie te verzamelen.

Afwijzen Accepteren
Dinerbon bestellen

Ristorante Pizzeria 'Da Carlo'

Een ‘Italiaanse oase’ in de binnenstad van Groningen?

Bestaat die?

Jazeker!

“Ristorante-Pizzeria Da Carlo.”Weet u wat de Dikke van Dale zegt over een oase? “Mooi plekje temidden van een minder aangename omgeving.” Het eerste klopt. Het laatste niet. Het Gedempte Zuiderdiep, waaraan “Da Carlo” al sinds de jaren vijftig uit de vorige eeuw is gevestigd, is één van de mooie, gezellige brede straten van Groningen-Stad waar vanuit het centrum vele smalle winkelstraten op uitkomen.

“Da Carlo” was ‘van huis uit’ een groentewinkel. Het is nog zichtbaar aan het tegeltableau boven het raam in de voorpui, met allerlei soorten groente erop afgebeeld. De klanten in die tijd beoordeelden de waar op uiterlijk, reuk en smaak. Onze gasten willen die zintuigen nog steeds gebruiken: “Ziet er prachtig uit.” “Ruikt voortreffelijk.” “Smaakt uitstekend.” In het ruim zestig jaar oude “Ristorante Pizzeria Da Carlo” wordt dus nog steeds voldaan aan deze basisbehoeften.U wordt dan ook van harte uitgenodigd om te zien, te ruiken, maar vooral om te proeven.

In deze ‘Italiaanse oase’ staan de ervaren koks voor u klaar. We doen onze uiterste best al uw wensen te vervullen. Ook wanneer het gerecht van uw keuze niet op de menukaart staat.De medewerkers zullen u hartelijk ontvangen en hun uiterste beste doen om u op uw gemak te doen laten voelen.

Adres
Gedempte Zuiderdiep 36
9711HH
Groningen
0503135796
http://www.da-carlo.nl

Openingstijden:

Maandag 16:30 - 22:30
Dinsdag 16:30 - 22:30
Woensdag 16:30 - 22:30
Donderdag 16:30 - 22:30
Vrijdag 16:30 - 22:30
Zaterdag 16:30 - 22:30
Zondag 16:30 - 22:30

Dinerbon bestellen

Nu bestellen
  • Dinerbon te besteden bij Ristorante Pizzeria 'Da Carlo' en meer dan 700 andere restaurants
  • Voor 16u besteld, zdeelfde dag verstuurd
  • Maar liefst 5 jaar geldig, langer dan alle andere Dinerbonnen
  • Zakelijke klanten kunnen op rekening bestellen