Deze website maakt gebruik van cookies, zowel eigen als van derden, om gebruikersinformatie te verzamelen.

Afwijzen Accepteren
Dinerbon bestellen

De Saffraan

Ons restaurant oogt modern en is ruim opgezet. Natuurlijke tinten en bloemen maken het tot een fris, warm en gezellig geheel, dat rust uitstraalt.
Samen met het bedieningsteam zijn we continu bezig om het voor onze gasten zo aangenaam mogelijk te maken. Graag presenteren wij u onze wijnkaart, met wijnen uit verschillende landen. Belangrijk is dat u drinkt wat u lekker vindt, maar natuurlijk is het ook leuk om eens een ander pad in te slaan en u te laten verrassen met voor u onbekende wijnen.
Naast de wijnkaart hebben wij een tal van open wijnen, geselecteerd op de gerechten, zodat we u altijd een passend glas wijn kunnen serveren. Maar ook alcoholvrije suggesties hebben wij bij de gerechten. Zo willen wij keer op keer onze gasten kunnen laten genieten van onze 'nieuwiteiten'.
Het doel dat wij nastreven is om u net zo enthousiast te maken zoals wij dat zijn en zorgen voor een onvergetelijke lunch of diner.

Elke dag zijn we met het keuken team bezig met het verder ontwikkelen van smaken, bereidingstemperaturen, texturen en het perfectioneren van onze gerechten.
Als team proberen we elkaar keer op keer te prikkelen en zo het allerbeste uit een ieder te halen om steeds maar weer een stapje verder te komen
In de keuken van de Saffraan werken we met zoveel mogelijk inlandse producten, de producten die echter niet in Nederland te verkrijgen zijn worden door onze leveranciers uit het buitenland gehaald. Kakelverse producten van hoge kwaliteit zijn onze basis waar wij met z'n allen nog een flinke dosis creativiteit en vakmanschap aan toevoegen.
Kwaliteit, creativiteit, vakmanschap en super veel enthousiasme zijn de sleutelwoorden voor onze keuken.

Adres
Kleine Koppel 3
3812 PG
Amersfoort
0334481753
http://www.desaffraan.nl

Openingstijden:

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag Gesloten 18:00 - 19:30
Donderdag Gesloten 18:00 - 19:30
Vrijdag 12:00 - 13:00 18:00 - 19:30
Zaterdag 12:00 - 13:00 18:00 - 19:30
Zondag Gesloten

Dinerbon bestellen

Nu bestellen
  • Dinerbon te besteden bij De Saffraan en meer dan 700 andere restaurants
  • Op werkdagen voor 16u besteld, vandaag verstuurd
  • Maar liefst 5 jaar geldig, langer dan alle andere Dinerbonnen
  • Zakelijke klanten kunnen op rekening bestellen