Deze website maakt gebruik van cookies, zowel eigen als van derden, om gebruikersinformatie te verzamelen.

Afwijzen Accepteren
Dinerbon bestellen

Restaurant Eemlust

Restaurant & Rederij Eemlust is sinds 2008 een culinaire verrassing in het midden van ons land. Zeven dagen per week geopend voor lunch en diner Gelegen op een unieke locatie in het "vorstelijke" Baarn, in het Nationaal Landschap Arkemheen - Eemland, nabij het Gooi. Vanaf het terras en vanuit het restaurant heeft u zicht op het fotogenieke landschap. Op de voorgrond rivier de Eem, die als een meander door dit landschap loopt, dat behoort tot de twintig mooiste van Nederland.

Restaurant Eemlust biedt een menukaart die zich laat samenstellen aan de hand van seizoensproducten. Een dynamische kaart die u elk seizoen weer verrast met compleet nieuwe gerechten. Het restaurant laat zich kenmerken door een stijlvolle en sfeervolle inrichting. Verder is het bekend vanwege het prachtige terras, dat in 2009 en 2011 werd verkozen tot het beste terras van de regio door het Algemeen Dagblad Amersfoortse Courant. In werd het 2010 door een vakjury van de Misset Terras Top 100 benoemd tot het 5e terras van Nederland en in 2011 werd een 8e plaats bereikt. In beide jaren was het daarmee beste terras van Midden-Nederland. Prijzen die niet alleen zijn gegeven voor het uitzicht, maar zeker ook voor de kwaliteit en de service van ons enthousiaste en ervaren team.

Naast het restaurant beschikken wij over een prachtig partyschip, MPS De Amer. Deze geheel gerenoveerde salonboot heeft een boven- en benedendek. Een schip dat van alle gemakken is voorzien en ideaal is voor het vieren van verjaardagen, jubilea, bruiloften of het houden van bijeenkomsten, vergaderingen en bedrijfsfeesten. De Amer zorgt ervoor dat u een bijzondere gelegenheid op een bijzondere manier kan vieren.

Restaurant & Rederij Eemlust is een echt familiebedrijf en wij doen wat we doen, met hart en ziel. U bent bij ons echt te gast. Voor een zakelijk of romantisch diner, een gezellig samenzijn met de familie, een bedrijfsborrel of een vergadering, Restaurant & Rederij Eemlust is wat u zoekt.Wij zijn u graag van dienst en zien er naar uit u te mogen ontvangen!Maaike, Rogier, Guido, Elgar en natuurlijk de rest van het team

Adres
Eemweg 72
3741LC
Baarn
0355414387
http://www.restauranteemlust.nl

Openingstijden:

Maandag 11:00 - 23:00
Dinsdag 11:00 - 23:00
Woensdag 11:00 - 23:00
Donderdag 11:00 - 23:00
Vrijdag 11:00 - 23:00
Zaterdag 11:00 - 23:00
Zondag 11:00 - 23:00

Prijsindicatie:

€  35,00

Dinerbon bestellen

Nu bestellen
  • Dinerbon te besteden bij Restaurant Eemlust en meer dan 700 andere restaurants
  • Voor 16u besteld, zdeelfde dag verstuurd
  • Maar liefst 5 jaar geldig, langer dan alle andere Dinerbonnen
  • Zakelijke klanten kunnen op rekening bestellen