Deze website maakt gebruik van cookies, zowel eigen als van derden, om gebruikersinformatie te verzamelen. Door gebruik te blijven maken van deze website of door hiernaast op akkoord te drukken, geeft u aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op Dinerbon.nl.

Akkoord
Dinerbon bestellen

De Heeren van Montfoort

Van herbergier tot kasteelheer, dat is het bijzondere verhaal van locatiehouder Geke Ekelschot. Zijn passie voor horeca en slim ondernemerschap zorgden ervoor dat hij samen met zijn vrouw Sandra Ekelschot en twee compagnons Dave Mink en Michael Verkleij, eigenaar is van drie bijzondere locaties in het schitterende oude centrum van de Utrechtse stad Montfoort: Kasteel Montfoort, De Commanderije van Sint-Jan en De Heeren van Montfoort.

Sinds 1935 is de familie Ekelschot al met horeca activiteiten bezig. In de tachtig jaar groeide de zaak; naastgelegen panden werden erbij getrokken en kreeg het restaurant en de evenementenlocatie de nationale aantrekkingskracht van vandaag de dag. Sinds 2016, toen de zaak een gloednieuw interieur kreeg door topontwerper Eric Kuster, gaat de locatie verder onder de naam 'De Heeren van Montfoort'. Genoemd naar het oudste schilderij van Nederland, dat tegenwoordig in het Rijksmuseum hangt, en naar de eerste bewoners van Kasteel Montfoort.

In de tussentijd groeide ook de locatieportefeuille. Eerst werd de Commanderije van Sint-Jan betrokken - een prachtig klein kapelletje tegenover de kerk in Montfoort. Niet veel later werd ook Kasteel Montfoort - een prachtig monumentale locatie in hartje Montfoort - eraan toegevoegd.

Of je nu oud of modern zoekt, nostalgisch of hip; er is voor ieder wat wils. Geke Ekelschot nodigt mensen graag uit om langs te komen en een rondje te lopen langs de verschillende locaties. Hij vertelt u graag over de eindeloze hoeveelheid mogelijkheden.

Hij en zijn compagnons zijn ook nauw betrokken bij de dagelijkse gang van zaken. Michael Verkleij, als chefkok van alle restaurants, Dave Mink voor de dagelijkse leiding op de werkvloer en Geke Ekelschot springt als het nodig is bij met het serveren van de hoofdgerechten of maakt een praatje met de gasten. De manier waarop zij dat doen is redelijk uniek en dat vinden de gasten fantastisch.

Adres
Hoogstraat 41
3417HB
Montfoort
0348471229
http://www.deheerenvanmontfoort.nl

Dinerbon bestellen

Nu bestellen
  • Dinerbon te besteden bij De Heeren van Montfoort en meer dan 1100 andere restaurants
  • Voor 17u besteld, morgen in huis
  • Maar liefst 5 jaar geldig, langer dan alle andere Dinerbonnen
  • Zakelijke klanten kunnen op rekening bestellen