Deze website maakt gebruik van cookies, zowel eigen als van derden, om gebruikersinformatie te verzamelen.

Afwijzen Accepteren
Dinerbon bestellen

La Cantina Di David

CANTINA DI DAVID IS EEN TRADITIONEEL ITALIAANS RESTAURANT, dat sinds 18 jaar authentiek Italiaans eten serveert en de Italiaanse cultuur naar Nederland brengt. De essentie van onze keuken komt uit alle 20 regio’s van Italië; van de hoge Alpen tot het dorre Sardinië. We bieden je vele seizoensgebonden gerechten en maken daarbij gebruik van speciaal geselecteerde regionale producten om je de smaken van Italië te laten proeven.
Wij bevinden ons in het hart van Nederland, vlakbij station Utrecht Centraal. Hierdoor is ons restaurant een perfecte plek voor al je zakelijke ontmoetingen. Door de persoonlijke aandacht van ons personeel hangt er een familiaire en warme sfeer.

GESCHIEDENIS
CANTINA DI DAVID BEGON ALS EEN KLEIN FAMILIEBEDRIJF IN 1997. Wij hadden een grote motivatie om authentiek Italiaans eten te serveren om zo het idee van fast-food-pizza als Italiaans eten te bannen. Dus hebben we een klein Italië gecreëerd in Nederland, een ontmoetingsplek waar je je thuis voelt.
Door de jaren heen blijven de gasten komen en het team heeft nog altijd veel plezier in het koken en serveren van onze gerechten. Cesar, Mauro en Angelo –onze koks- bereiden al sinds het begin van La Cantina hun originele gerechten. Later kwamen daar Piero Rossi, Gindo en de Canatar Broers bij. Zij zorgden samen voor nog meer kwaliteit door hun ervaring in service en business.
Tegenwoordig zijn we een trots en sterk team met steeds hetzelfde doel voor ogen; het bereiden en serveren van authentiek Italiaans eten.

LOCATIE
La Cantina di David is gelegen in het centrum van Utrecht op 5 minuten lopen van het Centraal Station. Kom langs en ervaar ons terras met uitzicht op de Oudegracht.

Adres
Oudegracht a/d Werf 88
3511AV
Utrecht
0302368436
http://www.lacantinadidavid.nl

Openingstijden:

Maandag 17:00 - 22:00
Dinsdag 17:00 - 22:00
Woensdag 17:00 - 22:00
Donderdag 17:00 - 22:00
Vrijdag 17:00 - 22:00
Zaterdag 17:00 - 22:00
Zondag 17:00 - 22:00

Keuken:

Italiaans

Dinerbon bestellen

Nu bestellen
  • Dinerbon te besteden bij La Cantina Di David en meer dan 700 andere restaurants
  • Voor 16u besteld, zdeelfde dag verstuurd
  • Maar liefst 5 jaar geldig, langer dan alle andere Dinerbonnen
  • Zakelijke klanten kunnen op rekening bestellen