Deze website maakt gebruik van cookies, zowel eigen als van derden, om gebruikersinformatie te verzamelen.

Afwijzen Accepteren
Dinerbon bestellen

Moodz Eten & Drinken

Welkom bij Moodz

Moodz Eten en Drinken is opgericht door George Zevenbergen en Geoffry Pijpaert tijdens het programma “Mijn tent is Top”met Herman den Blijker in 2009 en hebben het zelfs geschopt naar de finale. Moodz is een eetcafé nieuwe stijl met vernieuwende gerechten, heerlijke fingerfood en service met een plus.

Moodz is gevestigd in 2 monumentale panden. Het pand aan de Vesteplein heeft een authentieke uitstraling met veel houten balken en afgebeitelde muren die George en Geoffrey zoveel mogelijk in tact hebben gelaten. Het interieur wordt verder afgewerkt met warme eigentijdse materialen.

U kunt bij ons terecht voor lunch, borrel, diverse fingerfood en diner. Na 22.00 uur komen veel gasten na de bioscoop of theater wederom gezellig terug voor een borrel en dan voeren wij de muziek iets op. Op zondag hebben we een heerlijk ontbijt geserveerd aan tafel op etagères. Bij mooi weer kunt u genieten op ons verwarmde lounge terras waar bijna de hele dag de zon schijnt.

De bovenverdieping is uitermate geschikt voor groepen U kunt deze ruimte af huren voor diverse feestjes, vergaderingen, Private Dining en dergelijke... ( het is ook mogelijk de gehele zaak af te huren voor uw groep ). Tevens hebben we een uitgebreide High Tea, High Wine, Shake and Diner, Baby Shower en meer.... U kunt informatie voor alle arrangementen of een feest op maat aanvragen bij onze marketing afdeling of via internet.

U kunt ons volgen op facebook, twitter en internet www.moodzdelft.nl voor alle nieuwe feesten, arrangementen en dergelijke

Adres
Vesteplein 4
2611WG
Delft
0152120755
http://www.moodzdelft.nl

Openingstijden:

Maandag 11:00 - 24:00
Dinsdag 11:00 - 24:00
Woensdag 11:00 - 24:00
Donderdag 11:00 - 24:00
Vrijdag 11:00 - 24:00
Zaterdag 11:00 - 24:00
Zondag 11:00 - 24:00

Prijsindicatie:

€  26,50

Keuken:

Frans
Oosters

Dinerbon bestellen

Nu bestellen
  • Dinerbon te besteden bij Moodz Eten & Drinken en meer dan 700 andere restaurants
  • Voor 16u besteld, zdeelfde dag verstuurd
  • Maar liefst 5 jaar geldig, langer dan alle andere Dinerbonnen
  • Zakelijke klanten kunnen op rekening bestellen