Deze website maakt gebruik van cookies, zowel eigen als van derden, om gebruikersinformatie te verzamelen.

Afwijzen Accepteren
Dinerbon bestellen

Gusto Den Haag

Geniet van de Italiaanse sferen op het Plein in Den Haag. Solo Vino by Gusta staat bekend om de authentieke Italiaanse gerechten en hapjes, zelf geïmporteerde wijnen en natuurlijk de Italiaanse gastvrijheid. Het restaurant wordt gerund door twee Italiaanse families, hierdoor ervaar je de echte Italiaanse warmte.

De succesformule van winebar Solo Vino is nu ook geïntegreerd in restaurant Gusto. Solo Vino is al jaren een succes op het Kurhausplein bij La Galleria, niet gek dat de eigenaren van ditzelfde restaurant ervoor hebben gekozen om ook een winebar op het Plein te openen. Solo Vino by Gusto is geboren.

In het hart van Den Haag
Het restaurant is vlakbij de Tweede Kamer, het Binnenhof, het Mauritshuis en Den Haag Centraal Station en leent zich uitstekend voor een gezellig dagje Den Haag of een zakelijke afspraak. Een bezoek aan de Koninklijke Schouwburg, Diligentia, Theater aan het Spui, Pathé Buitenhof of Spuimarkt, het filmhuis en diverse musea is heel goed te combineren met een hapje bij Solo Vino by Gusto. Het is allemaal op loopafstand van het restaurant.

Bedrijfsborrel
Solo Vino by Gusto is dé plek om te borrelen op het Plein. Kom gezellig spontaan na werk met collega's een wijntje (of biertje) drinken. Wil je een bedrijfsborrel organiseren, dat kan hier perfect. Er zijn verschillende borrel arrangementen met lekkere hapjes en wijnen.

Het concept Solo Vino stopt niet bij de twee wine bars, er is ook een webshop, waar je de Italiaanse wijnen kunt bestellen, fijn voor thuis, om cadeau te geven of als zakelijk geschenk.

Wijnbar Solo Vino by Gusto
Een speciaal moment van de dag is de ‘aperitivo’ in Italië. de borrel aan het einde van de middag. Solo Vino by Gusto introduceert dit fijne moment met de lekkerste wijnen, aperitiefjes en hapjes in onze wijnbar. De wijnkenners achter Solo Vino importeren zelf de wijnen uit Italië. Samen met de chef zijn de lekkerste bijpassende hapjes geselecteerd.

Adres
Plein 22
2511CS
Den Haag
070-3020208
http://www.italiaans-restaurant-gusto.nl

Openingstijden:

Maandag 10:00 - 23:00
Dinsdag 10:00 - 23:00
Woensdag 10:00 - 23:00
Donderdag 10:00 - 23:00
Vrijdag 10:00 - 23:00
Zaterdag 10:00 - 23:00
Zondag 10:00 - 23:00

Keuken:

Italiaans

Dinerbon bestellen

Nu bestellen
  • Dinerbon te besteden bij Gusto Den Haag en meer dan 700 andere restaurants
  • Voor 16u besteld, zdeelfde dag verstuurd
  • Maar liefst 5 jaar geldig, langer dan alle andere Dinerbonnen
  • Zakelijke klanten kunnen op rekening bestellen