Deze website maakt gebruik van cookies, zowel eigen als van derden, om gebruikersinformatie te verzamelen. Door gebruik te blijven maken van deze website of door hiernaast op akkoord te drukken, geeft u aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op Dinerbon.nl.

Akkoord
Dinerbon bestellen

Reviews

30 augustus 2022

Goed geregeld. Conform toelichting op de website. Wel enige onzekerheid of de post op tijd zou zijn. Een optie ‘spoed’-bon online zou een mooie oplossing kunnen zijn voor late bestellers.

  • Algemene waardering: 8.
  • Bestelproces: 8.
  • Beschikbare informatie: 8.
  • Levering: 8.

29 augustus 2022

snel en goed geregeld, tot de volgende keer!

  • Algemene waardering: 9.
  • Bestelproces: 10.
  • Beschikbare informatie: 10.
  • Levering: 10.

22 augustus 2022

Super snelle en correcte levering.

  • Algemene waardering: 9.
  • Bestelproces: 9.
  • Beschikbare informatie: 9.
  • Levering: 10.

10 augustus 2022

Binnen 1 dag in huis zoals beloofd. Bedankt!

  • Algemene waardering: 10.
  • Bestelproces: 10.
  • Beschikbare informatie: 10.
  • Levering: 10.

7 augustus 2022

Bon was niet voor mezelf, ik gaf hem cadeau.

  • Algemene waardering: 8.
  • Bestelproces: 8.
  • Beschikbare informatie: 8.
  • Levering: 8.

4 augustus 2022

Werkt prima. Bedankt!

  • Algemene waardering: 10.
  • Bestelproces: 10.
  • Beschikbare informatie: 10.
  • Levering: 10.

26 juli 2022

super,snel besteld en geleverd!. dank u

  • Algemene waardering: 8.
  • Bestelproces: 8.
  • Beschikbare informatie: 8.
  • Levering: 9.

27 december 2021

Prima!!

  • Algemene waardering: 9.
  • Bestelproces: 8.
  • Beschikbare informatie: 9.
  • Levering: 9.

17 december 2021

Beetje raar dat je bij een groot bedrag, ruim boven 1.000 euro, nog verzendkosten moet betalen. Beetje kinderachtig

  • Algemene waardering: 8.
  • Bestelproces: 7.
  • Beschikbare informatie: 8.

13 december 2021

super geregeld allemaal!

  • Algemene waardering: 10.
  • Bestelproces: 10.
  • Beschikbare informatie: 10.
  • Levering: 10.

18 november 2021

een enveloppe met voor 1800 euroa aan bonnen, stak half uit mijn brievenbus.

  • Algemene waardering: 6.
  • Bestelproces: 7.
  • Beschikbare informatie: 7.
  • Levering: 1.

18 oktober 2021

Ik zou een luxe envelop gebruiken bijvoorbeeld zwart

  • Algemene waardering: 8.
  • Bestelproces: 8.
  • Beschikbare informatie: 8.
  • Levering: 10.

9 oktober 2021

Slechte ervaring. Een dinerbon van 100,00 euro en een geschenkdoos van 8,90 besteld. Was wel snel binnen maar zonder geschenkdoos. Mail gestuurd werd teruggestort maar is 5,95 terug betaald ipv 8,90

  • Algemene waardering: 8.
  • Bestelproces: 8.
  • Beschikbare informatie: 8.
  • Levering: 1.

6 oktober 2021

Super service, de geadresseerde was niet thuis, enkele dagen later werd de bestelling opnieuw geleverd met verse bloemen. Helemaal geweldig!

  • Algemene waardering: 10.
  • Bestelproces: 10.
  • Beschikbare informatie: 9.
  • Levering: 10.

6 oktober 2021

Ik ben niet tevreden over de levering. Ik heb de bestelling donderdag 30 september tegen 12.00 uur gedaan. Diezelfde dag om 16.35 u heb ik een mail ontvangen dat de bestelling is verzonden en in principe de volgende dag bezorgd wordt. Nu begrijp ik dat jullie afhankelijk zijn van de leverancier, maar de bestelling is pas gisteravond 5 oktober bezorgd. Dit vind ik echt veel te laat. Het ging om een felicitatie van geregistreerd partnerschap afgelopen vrijdag 1 oktober. Graag ontvang ik een reactie van jullie.

  • Algemene waardering: 6.
  • Bestelproces: 8.
  • Beschikbare informatie: 8.
  • Levering: 1.

4 oktober 2021

Ik vind de verzendkosten wat hoog. Verder prima en snelle service

  • Algemene waardering: 8.
  • Bestelproces: 10.
  • Beschikbare informatie: 8.
  • Levering: 9.

28 september 2021

Positief zijn 5 jaar geldigheid en de aangesloten restaurants. Geen negatieve punten.

  • Algemene waardering: 10.
  • Bestelproces: 10.
  • Beschikbare informatie: 10.
  • Levering: 10.

22 september 2021

Wij hebben een zakelijke bestelling gedaan. De bon werd dezelfde dag nog opgestuurd, nog voordat de factuur betaald kon worden. Een prima service!

  • Algemene waardering: 10.
  • Bestelproces: 10.
  • Beschikbare informatie: 10.
  • Levering: 10.

22 september 2021

Jammer dat je voor een bestelling van 10 stuks naar 10 adressen, 10 verschillende bestellingen moet doen. Verder prima, snelle verzending.

  • Algemene waardering: 8.
  • Bestelproces: 7.
  • Beschikbare informatie: 8.
  • Levering: 9.

20 september 2021

Prima service.

  • Algemene waardering: 10.
  • Bestelproces: 10.
  • Beschikbare informatie: 10.
  • Levering: 10.

15 september 2021

Het zou handig zijn als je in 1 bestelling meerdere leveradressen kan invoeren

  • Algemene waardering: 8.
  • Bestelproces: 7.
  • Beschikbare informatie: 8.
  • Levering: 10.

8 september 2021

Ik vond de service geweldig!Betaling bleef hangen, toen zelf betaling overgemaakt. De dinerbon werd niet de volgende dag bezorgd maar na een mailtje kreeg ik een vriendelijke mail terug en kwam de dinerbon op tijd binnen om zaterdags weg te geven. Dus nogmaals dank voor de goede service!

  • Algemene waardering: 10.
  • Bestelproces: 10.
  • Beschikbare informatie: 10.
  • Levering: 10.

1 september 2021

De levering was flink later dan vooraf aangegeven en daardoor helaas zonder verjaardagscadeau naar jarige.

  • Algemene waardering: 6.
  • Bestelproces: 8.
  • Beschikbare informatie: 8.
  • Levering: 3.

1 september 2021

Duidelijke informatie en snel geleverd.

  • Algemene waardering: 10.
  • Bestelproces: 10.
  • Beschikbare informatie: 10.
  • Levering: 10.

26 augustus 2021

Levering kan ik niet beoordelen - heb nog geen melding gekregen van de ontvanger - bij bestelvoorgang was het niet mogelijk vanuit een duits adres te bestellen, omdat het veld "huisnummer" verplicht is, maar voor een duits adres niet meer voorhanden is!

  • Algemene waardering: 8.
  • Bestelproces: 6.
  • Beschikbare informatie: 9.

26 augustus 2021

Een fantastische formule! Chapeau!!

  • Algemene waardering: 9.
  • Bestelproces: 10.
  • Beschikbare informatie: 9.
  • Levering: 10.

6 juli 2021

Snel geleverd, al de volgende dag. Nadeel is verpakking: a5 waarin de pas zit moet nog voorzien worden van een envelop.

  • Algemene waardering: 8.
  • Bestelproces: 10.
  • Beschikbare informatie: 9.
  • Levering: 9.

2 juli 2021

Op 22 juni een dinerbon besteld maar deze kreeg ik maar niet, er was blijkbaar iets niet goed gegaan. Bon alsnog opgestuurd maar ook die kreeg ik niet. Opnieuw contact opgenomen en vandaag eindelijk na 1 1/2 week de dinerbon in de bus. Jammer van het lange wachten maar Jarno heeft er wel voor gezorgd dat ik de bon alsnog kreeg.

  • Algemene waardering: 8.
  • Bestelproces: 10.
  • Beschikbare informatie: 10.
  • Levering: 2.

1 juli 2021

Besteld donderdag 24 juni. Geleverd dinsdag 29 juni. Onverwacht laat!

  • Algemene waardering: 6.
  • Bestelproces: 8.
  • Beschikbare informatie: 8.
  • Levering: 4.

28 juni 2021

Bestelling plaatsen ging heel makkelijk. Alleen jammer dat bij bezorging het kaartje/ tekst voor de ontvanger ontbrak

  • Algemene waardering: 8.
  • Bestelproces: 9.
  • Beschikbare informatie: 8.
  • Levering: 6.

23 juni 2021

Alles was perfect in orde een zoals beloofd op de site

  • Algemene waardering: 10.
  • Bestelproces: 10.
  • Beschikbare informatie: 10.
  • Levering: 10.

17 juni 2021

de kaarten/envelopjes waren aan de zijkanten iets beschadigd, echt heel licht, dus kniesoor die daar op let; ik dus :-).

  • Algemene waardering: 9.
  • Bestelproces: 10.
  • Beschikbare informatie: 10.
  • Levering: 8.

Gemiddelde waardering:
8.8 / 10
Van 369 reviews

Levering: 8,7
Beschikbare informatie: 8,6
Bestelproces: 8,7
Algemeen: 8,6