Deze website maakt gebruik van cookies, zowel eigen als van derden, om gebruikersinformatie te verzamelen. Door gebruik te blijven maken van deze website of door hiernaast op akkoord te drukken, geeft u aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op Dinerbon.nl.

Akkoord
Dinerbon bestellen

Reviews

15 juli 2019

ik mis het versturen van een mail met een track en trace code zodat ik kan zien waar mijn pakket is. Er wordt wel een mail gestuurd met bevestiging dat het pakket onderweg is en dat het afhankelijk is van de bezorger wanneer het pakket aankomt. In mijn geval kwam het pakket een dag later dan ik had gedacht en dat had ik graag eerder willen weten, met een code kan ik dit zelf in de gaten houden. Met vriendelijke groet Helga Mantel

  • Algemene waardering: 9.
  • Bestelproces: 9.
  • Beschikbare informatie: 7.
  • Levering: 8.

9 juli 2019

Ik moet verzendkoten betalen dan er op de envelop stond en ik ontving geen mail met status van bestelling.Dat vind ik bij online aankopen wel prettig.Even gemaild en dat contact verliep prima.

  • Algemene waardering: 10.
  • Bestelproces: 8.
  • Beschikbare informatie: 6.
  • Levering: 10.

8 juli 2019

alles prima gedaan door jullie.

  • Algemene waardering: 8.
  • Bestelproces: 8.
  • Beschikbare informatie: 8.
  • Levering: 4.

1 juli 2019

Perfect cadeautje en mooi op tijd ontvangen. Bedankt!

  • Algemene waardering: 10.
  • Bestelproces: 10.
  • Beschikbare informatie: 10.
  • Levering: 10.

25 juni 2019

Snel en makkelijk geregeld!

  • Algemene waardering: 10.
  • Bestelproces: 10.
  • Beschikbare informatie: 10.

2 juni 2019

Zoals, bij de bestelling door U aangekondigd, waren de bonnen de volgende dag in huis. Heel goed.

  • Algemene waardering: 9.
  • Bestelproces: 9.
  • Beschikbare informatie: 9.
  • Levering: 10.

29 mei 2019

Deze dinerbon gekozen wegens het niveau van de deelnemende restaurants. Dit is helaas vaak heel matig bij andere opties

  • Algemene waardering: 8.
  • Bestelproces: 9.
  • Beschikbare informatie: 9.
  • Levering: 9.

28 mei 2019

Dit "Voor 17u besteld, morgen in huis" is helaas niet waar gebleken, waardoor ik te laat was.

  • Algemene waardering: 7.
  • Bestelproces: 9.
  • Beschikbare informatie: 9.
  • Levering: 3.

23 mei 2019

Heb de behoefte om de levering bij derden bevestigd te zien zonder het aan de ontvangers te hoeven vragen. Weet niet of dit realiseerbaar is.

  • Algemene waardering: 8.
  • Bestelproces: 9.
  • Beschikbare informatie: 8.
  • Levering: 8.

20 mei 2019

goede service de bonnen volgende dag in huis.

  • Algemene waardering: 8.
  • Bestelproces: 8.
  • Beschikbare informatie: 8.
  • Levering: 8.

13 mei 2019

Beetje bijzonder dat jullie aan de postzegel geld verdienen.

  • Algemene waardering: 7.
  • Bestelproces: 7.
  • Beschikbare informatie: 7.
  • Levering: 8.

1 mei 2019

Eerste bestelling is nooit aangekomen. Hierover gebeld en er is direct een nieuwe bestelling in gang gezet. Deze was gelukkig wel aangekomen. De mail die mij was beloofd met de track&trace heb ik nooit meer ontvangen, dat is wel een minpuntje. Maar de service in het algemeen wel positief.

  • Algemene waardering: 9.
  • Bestelproces: 9.
  • Beschikbare informatie: 8.
  • Levering: 8.

23 april 2019

Bestellen was eenvoudig. Heel fijn dat de bonnen naar een ander adres gestuurd kunnen worden dan het factuuradres. Bonnen waren de volgende dag geleverd. Top geregeld

  • Algemene waardering: 9.
  • Bestelproces: 10.
  • Beschikbare informatie: 9.
  • Levering: 10.

23 april 2019

Snelle levering en mooie geschenkdoos

  • Algemene waardering: 10.
  • Bestelproces: 10.
  • Beschikbare informatie: 10.
  • Levering: 10.

17 april 2019

Snelle service en het geheel mooi verpakt.

  • Algemene waardering: 9.
  • Bestelproces: 9.
  • Beschikbare informatie: 9.
  • Levering: 9.

13 december 2018

Of de Dinerbon straks goed werkt en als fijn cadeau wordt ervaren, moet nog blijken. We hopen uiteraard van wel. Hij zag er keurig uit maar werd alleen dagen later bezorgd dan op de website werd gemeld/beloofd.

  • Algemene waardering: 7.
  • Bestelproces: 10.
  • Beschikbare informatie: 9.
  • Levering: 3.

12 december 2018

Snelle verzending

  • Algemene waardering: 9.
  • Bestelproces: 8.
  • Beschikbare informatie: 8.
  • Levering: 8.

3 december 2018

Weet niet hoe het met inwisselen gaat, maar bestellen en informatie vooraf was prima

  • Algemene waardering: 8.
  • Bestelproces: 8.
  • Beschikbare informatie: 9.
  • Levering: 9.

3 december 2018

Heb geen aanmerkingen. Prima op tijd verstuurd!

  • Algemene waardering: 9.
  • Bestelproces: 10.
  • Beschikbare informatie: 9.
  • Levering: 9.

2 december 2018

Voor ons duurde het te lang voordat de bestelling werd afgeleverd. In het weekend bestellen betekent dat het pas op maandag geprocessed wordt, dat was in ons geval te laat.

  • Algemene waardering: 6.
  • Bestelproces: 9.
  • Beschikbare informatie: 9.
  • Levering: 2.

29 november 2018

Levering was langer dan aangegeven en tevens gewoon in brievenbus afgegeven ondanks dat het verzekerd is verzonden. Je zou verwachten bij bestelde bedragen a 1000,- euro en verzekerd dat je voor ontvangst moet tekenen. Tevens onduidelijk welke bonnen welke waarde hebben (2 verschillende waarden in 1 pakket). Dat mag echt duidelijker in de begeleidende brief erbij.

  • Algemene waardering: 7.
  • Bestelproces: 7.
  • Beschikbare informatie: 6.
  • Levering: 4.

22 november 2018

Op de diner(credit)kaart staat dat deze 5 jaar geldig is. Op het kaartje waar de creditkaart ingestoken is staat dat er een onbeperkte geldigheid is. Desondanks is deze kaart langer dan 1 jaar geldig in vergelijking met andere dinerbonnnen. Uitstekende levering, snel en betrouwbaar

  • Algemene waardering: 7.
  • Bestelproces: 9.
  • Beschikbare informatie: 6.
  • Levering: 10.

20 november 2018

keurig!

  • Algemene waardering: 9.
  • Bestelproces: 9.
  • Beschikbare informatie: 9.
  • Levering: 9.

18 november 2018

Werkt eenvoudig, en uit ervaring weet ik inmiddels dat de levering betrouwbaar is: de dag er op bezorgd !

  • Algemene waardering: 9.
  • Bestelproces: 9.
  • Beschikbare informatie: 9.
  • Levering: 10.

14 november 2018

Helaas werd de Dinerbon afgeleverd op het factuuradres en niet op het ingevulde bezorgadres. Een reden om de levering een lage waardering te geven van een 3.

  • Algemene waardering: 7.
  • Bestelproces: 7.
  • Beschikbare informatie: 7.
  • Levering: 3.

Gemiddelde waardering:
8.7 / 10
Van 229 reviews

Levering: 8,7
Beschikbare informatie: 8,4
Bestelproces: 8,7
Algemeen: 8,6