Deze website maakt gebruik van cookies, zowel eigen als van derden, om gebruikersinformatie te verzamelen. Door gebruik te blijven maken van deze website of door hiernaast op akkoord te drukken, geeft u aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op Dinerbon.nl.

Akkoord
Dinerbon bestellen

Reviews

  • Algemene waardering: 8,5
  • Aantal reviews: 196
  • Levering: 8,7
  • Beschikbare informatie: 8,4
  • Bestelproces: 8,6

Of de Dinerbon straks goed werkt en als fijn cadeau wordt ervaren, moet nog blijken. We hopen uiteraard van wel. Hij zag er keurig uit maar werd alleen dagen later bezorgd dan op de website werd gemeld/beloofd.

13 december 2018

  • Algemene waardering: 7.
  • Bestelproces: 10.
  • Beschikbare informatie: 9.
  • Levering: 3.

Snelle verzending

12 december 2018

  • Algemene waardering: 9.
  • Bestelproces: 8.
  • Beschikbare informatie: 8.
  • Levering: 8.

Weet niet hoe het met inwisselen gaat, maar bestellen en informatie vooraf was prima

3 december 2018

  • Algemene waardering: 8.
  • Bestelproces: 8.
  • Beschikbare informatie: 9.
  • Levering: 9.

Heb geen aanmerkingen. Prima op tijd verstuurd!

3 december 2018

  • Algemene waardering: 9.
  • Bestelproces: 10.
  • Beschikbare informatie: 9.
  • Levering: 9.

Voor ons duurde het te lang voordat de bestelling werd afgeleverd. In het weekend bestellen betekent dat het pas op maandag geprocessed wordt, dat was in ons geval te laat.

2 december 2018

  • Algemene waardering: 6.
  • Bestelproces: 9.
  • Beschikbare informatie: 9.
  • Levering: 2.

Levering was langer dan aangegeven en tevens gewoon in brievenbus afgegeven ondanks dat het verzekerd is verzonden. Je zou verwachten bij bestelde bedragen a 1000,- euro en verzekerd dat je voor ontvangst moet tekenen. Tevens onduidelijk welke bonnen welke waarde hebben (2 verschillende waarden in 1 pakket). Dat mag echt duidelijker in de begeleidende brief erbij.

29 november 2018

  • Algemene waardering: 7.
  • Bestelproces: 7.
  • Beschikbare informatie: 6.
  • Levering: 4.

Op de diner(credit)kaart staat dat deze 5 jaar geldig is. Op het kaartje waar de creditkaart ingestoken is staat dat er een onbeperkte geldigheid is. Desondanks is deze kaart langer dan 1 jaar geldig in vergelijking met andere dinerbonnnen. Uitstekende levering, snel en betrouwbaar

22 november 2018

  • Algemene waardering: 7.
  • Bestelproces: 9.
  • Beschikbare informatie: 6.
  • Levering: 10.

keurig!

20 november 2018

  • Algemene waardering: 9.
  • Bestelproces: 9.
  • Beschikbare informatie: 9.
  • Levering: 9.

Werkt eenvoudig, en uit ervaring weet ik inmiddels dat de levering betrouwbaar is: de dag er op bezorgd !

18 november 2018

  • Algemene waardering: 9.
  • Bestelproces: 9.
  • Beschikbare informatie: 9.
  • Levering: 10.

Helaas werd de Dinerbon afgeleverd op het factuuradres en niet op het ingevulde bezorgadres. Een reden om de levering een lage waardering te geven van een 3.

14 november 2018

  • Algemene waardering: 7.
  • Bestelproces: 7.
  • Beschikbare informatie: 7.
  • Levering: 3.

Een duidelijke en prettige site.

1 november 2018

  • Algemene waardering: 8.
  • Bestelproces: 8.
  • Beschikbare informatie: 8.
  • Levering: 8.

De kaart was makkelijk besteld en de volgende dag al thuis bezorgd. Ik heb de kaart kado gegeven dus ik weet niet of hij makkelijk is in gebruik als je gaat dineren, vandaar mijn eindcijfer 9

1 november 2018

  • Algemene waardering: 9.
  • Bestelproces: 10.
  • Beschikbare informatie: 10.
  • Levering: 10.

Moest debon bestellen voor een kennis uit Belgiƫ, is niet mogelijk om uit Belgiƫ te bestellen en te betalen.

1 oktober 2018

  • Algemene waardering: 7.
  • Bestelproces: 4.
  • Beschikbare informatie: 8.
  • Levering: 8.

in een woord, PRIMA

27 september 2018

  • Algemene waardering: 10.
  • Bestelproces: 10.
  • Beschikbare informatie: 10.
  • Levering: 10.

ik kreeg een begeleidende brief voor iemand anders voor 2x 200 euro, het scheelde twee bestelnummers geloof ik. ik had zelf een bin van 100 besteld.er zat maar een bon in dus ik ga ervan uit dat alleen de begeleidende brief fout was....

18 september 2018

  • Algemene waardering: 10.
  • Bestelproces: 10.
  • Beschikbare informatie: 8.
  • Levering: 4.

Ik wilde twee bonnen van 75 bestellen, maar dat bleek, als ik het goed gezien heb, niet mogelijk. Ik denk dat kwart delen van 100 mogelijk moeten zijn, dus 25, 50, 75. Verder was alles prima in orde.

15 september 2018

  • Algemene waardering: 10.
  • Bestelproces: 10.
  • Beschikbare informatie: 10.
  • Levering: 10.

Een hele fijne, klantvriendelijke organisatie met snelle levering en betalen op rekening!

10 september 2018

  • Algemene waardering: 10.
  • Bestelproces: 10.
  • Beschikbare informatie: 10.
  • Levering: 10.

Prima proces, maar het gaat om het diner;-))

10 september 2018

  • Algemene waardering: 8.
  • Bestelproces: 7.
  • Beschikbare informatie: 8.
  • Levering: 8.

Prima service. Zakelijk een dinerbon besteld voor een jubilaris. Bon ontvangen en factuur ontvangen. Betaling m.b.v. factuur (achteraf) is voor bedrijven zeer comfortabel.

27 augustus 2018

  • Algemene waardering: 9.
  • Bestelproces: 9.
  • Beschikbare informatie: 10.
  • Levering: 10.

Duidelijke informatie, snelle levering. Zeer tevreden.

24 juni 2017

  • Algemene waardering: 9.
  • Bestelproces: 9.
  • Beschikbare informatie: 9.
  • Levering: 9.