De keuken van ons restaurant is Nederlands/Frans. Sinds begin dit jaar zijn we aangesloten bij Euro-Toques Nederland, een vereniging van professionele koks en restaurateurs die staan voor gezonde voeding die ambachtelijk wordt bereid met natuurzuivere producten van goede kwaliteit en zonder kunstmatige additieven.
Waar mogelijk wordt gewerkt met producten uit de streek. Daarnaast staan er ook diverse klassieke Franse gerechten op de kaart en hebben we een aparte kreeftenkaart.
Chef-patron Jos Weel roert al ruim 40 jaar in de pannen en heeft in diverse gerenommeerde bedrijven gewerkt in binnen- en buitenland.
Ria Weel is vinologe en heeft een uitgebreide wijnkaart samengesteld, waarbij de nadruk ligt op wijnen uit Europa. Indien u dit wenst, kunnen we mooie bijpassende glazen wijn serveren bij de gerechten.
Ons restaurant is sinds 2005 onderscheiden met een BIB GOURMAND van de Michelin, wat staat voor een uitstekende prijs/kwaliteit. In 2015 werd ons in Parijs de Table Distinguée van Logis Hotels toegekend, een waardering van Logis Hotels voor een verfijnde keuken. We werden hiervoor beoordeeld door professionele culinaire journalisten uit België.