Deze website maakt gebruik van cookies, zowel eigen als van derden, om gebruikersinformatie te verzamelen.

Afwijzen Accepteren
Dinerbon bestellen

Pieters Restaurant

Onze start

Na de opening van ons restaurant op 9 mei 2014 kunnen wij spreken van een start waarvan wij vooraf alleen maar van konden dromen. Mooie recensies in de diverse media met als hoogtepunt winnaar van de A.D. Gouden Pollepel Groene Hart 2014/15 en opname in de Lekker 2015 top 500. Daarnaast het aller belangrijkste; veel enthousiaste gasten. Dank u daarvoor!

PIETERS RESTAURANT
Ons niet al te grote restaurant staat voor ‘eten in huislijke sfeer’. Een avondje uit en daarbij culinair in de watten gelegd worden. Onze knusse potkachel, die zorgt meteen voor dat warme thuisgevoel. Dagelijks is er een 'menu du marché' en daar kun je vaak – maar dat is geen regel – een mediterrane stijl in herkennen; 'afkomst' verloochent zich niet. Zin in drie, vier of vijf gangen, of doen we zes of zeven gerechtjes? Het is aan u. Bij mooi weer serveren wij natuurlijk het diner op ons heerlijke terras in de buitenlucht.

PIETERS KEUKEN
Mijn stijl vertaalt zich in eenvoud op basis van versheid en topkwaliteit. Ik laat de producten spreken en herkenbaar blijven op het bord, natuurlijk aangekleed met boeiende condimenten. We hanteren ‘de kunst van het weglaten’. Nog steeds met respect voor traditie en passie voor pasta. Groenten krijgen zeker geen bijrol. De Krimpenerwaard is mijn achtertuin met een royaal aanbod van al het wenselijke; daar ga ik zoeken. Ik koop in zoals ik kook: kritisch en ambachtelijk. ‘Bergambachtelijke’ bereidingen, mijn bereidingen. Het is immers Pieters Restaurant.

PIETERS WIJN
De wijn komt uitsluitend uit landen die mijn wijze van koken inspireren: Italië en Frankrijk. Natuurlijk zijn er meer interessante wijnlanden in de wereld. Maar ik hou het graag simpel want beide landen bieden nu eenmaal een variëteit die naadloos te combineren is met al mijn gerechten. En ja natuurlijk zijn er uit onze kelder ook mooie Franse en Italiaanse wijnen per glas te krijgen.

Adres
Hoofdstraat 75
2861AL
Bergambacht
0182355750
http://www.pietersrestaurant.nl

Openingstijden:

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag 12:00 - 14:00 18:00 - 22:00
Donderdag 12:00 - 14:00 18:00 - 22:00
Vrijdag 12:00 - 14:00 18:00 - 22:00
Zaterdag Gesloten 18:00 - 22:00
Zondag Gesloten 18:00 - 22:00

Michelinsterren:

1 ster

Dinerbon bestellen

Nu bestellen
  • Dinerbon te besteden bij Pieters Restaurant en meer dan 700 andere restaurants
  • Voor 16u besteld, zdeelfde dag verstuurd
  • Maar liefst 5 jaar geldig, langer dan alle andere Dinerbonnen
  • Zakelijke klanten kunnen op rekening bestellen