Deze website maakt gebruik van cookies, zowel eigen als van derden, om gebruikersinformatie te verzamelen. Door gebruik te blijven maken van deze website of door hiernaast op akkoord te drukken, geeft u aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op Dinerbon.nl.

Akkoord
Dinerbon bestellen

La Toscana Noordwijk

Kleurrijk Toscane in Noordwijk aan Zee

Geen streek zo bekend als het Italiaanse Toscane. Geen wonder: de heuvels, de steden, de wijnen, de gerechten en het bijzondere licht dat schilders en dichters inspireerde, vindt u nergens ter wereld in zo'n combinatie bijeen. In deze authentieke sfeer kunt u bij La Toscana heerlijk lunchen of dineren, uiteraard met een goed glas wijn.

Met uitzicht op de Boulevard geniet u bij La Toscana van de vele huisgemaakte pastaspecialiteiten, pizza’s of vlees en visgerechten. De kleurrijke Toscaanse wandschildering geeft u het echte Italië gevoel! Het restaurant beschikt over een heuse huiskamer met sfeervolle openhaard. Ook aan de kinderen is gedacht! Voor hen is er het gezellige Casa di Bambini waar zij zich zeker zullen vermaken. In de weekenden is er regelmatig livemuziek!

Adres
Kon. Wilhelminaboulevard 5
2202GR
Noordwijk
0713616555
http://www.latoscana.nl

Keuken:

Italiaans

Dinerbon bestellen

Nu bestellen
  • Dinerbon te besteden bij La Toscana Noordwijk en meer dan 1100 andere restaurants
  • Op werkdagen voor 17u besteld, dezelfde dag verstuurd
  • Maar liefst 5 jaar geldig, langer dan alle andere Dinerbonnen
  • Zakelijke klanten kunnen op rekening bestellen