Deze website maakt gebruik van cookies, zowel eigen als van derden, om gebruikersinformatie te verzamelen.

Afwijzen Accepteren
Dinerbon bestellen

el Pacho Drachten

In Drachten staat de grootste vestiging van El Pacho! Hier bieden wij niet alleen ruimte aan El Pacho, maar ook aan Casa del Brasil.    
   
In het El Pacho gedeelte kunt u genieten van heerlijke Mexicaanse gerechten en Argentijnse grill specialiteiten in een warme omgeving die u bijna doet geloven dat u daadwerkelijk in Mexico bent. Hier kunt u genieten van heerlijke Mexicaanse specialiteiten, zoals fajita’s, tortilla’s en taco’s, maar kunt u ook kiezen voor een Argentijnse grill specialiteit, zoals spareribs, t-bone of een mals biefstukje. Of u neemt plaats aan onze grote bar waar u, naast de beroemde Mojito, kunt genieten van nog veel meer verrassende cocktails!    
   
Bekijk hier onze menukaart!    
   
In de Casa del Brasil  kunt u elk weekend genieten van een “all you can eat” concept met een groot buffet en bijbehorende Rodizio grill. Op deze grill bereid onze grill-meester verschillende soorten vlees, vis en vegetarische spiesen voor u, welke hij bij u aan tafel komt afsnijden. Het buffet bestaat uit een ruime keuze aan voor- hoofd- en nagerechten, zodat uw diner helemaal compleet is! De kosten hiervoor bedragen slechts €25,50 per persoon en kinderen t/m 12 jaar €14,50 per persoon. En bij mooi weer schuiven we het glazen dak helemaal open, zodat Casa del Brasil veranderd in een grote open tuin!    
   
Casa del Brasil is ook uitermate geschikt voor groepen, feesten en partijen. Reserveren voor Casa del Brasil is vanaf 30 personen ook mogelijk op doordeweekse dagen.    
   
Dineren in El Pacho of de Casa del Brasil staat garant voor een sfeervolle avond met heerlijk eten en het gevoel alsof u even op vakantie bent geweest!  

Adres
Noordkade 32
9203CD
Drachten
0512538630
http://drachten.elpacho.nl

Openingstijden:

Maandag Vanaf 17:00
Dinsdag Vanaf 17:00
Woensdag Vanaf 17:00
Donderdag Vanaf 17:00
Vrijdag Vanaf 17:00
Zaterdag Vanaf 17:00
Zondag Vanaf 17:00

Dinerbon bestellen

Nu bestellen
  • Dinerbon te besteden bij el Pacho Drachten en meer dan 940 andere restaurants
  • Op werkdagen voor 17u besteld, dezelfde dag verstuurd
  • Maar liefst 5 jaar geldig, langer dan alle andere Dinerbonnen
  • Zakelijke klanten kunnen op rekening bestellen