Deze website maakt gebruik van cookies, zowel eigen als van derden, om gebruikersinformatie te verzamelen. Door gebruik te blijven maken van deze website of door hiernaast op akkoord te drukken, geeft u aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op Dinerbon.nl.

Akkoord
Dinerbon bestellen

Lokaal op Hatsum

“Lokaal Op Hatsum, zo gaat het heten!” roept nieuwe eigenaar Corné van de Erve enthousiast. “Alleen maar lokale producten van de boeren / leveranciers uit de buurt. Geen gedoe, gewoon genieten dus.” Dat is duidelijke taal.

‘We willen gaan voor ‘luxe’ en beleving met klassieke en moderne invloeden’ gaat Corné verder, ‘verschillende mogelijkheden voor carnivoren en veganisten met menukaarten die vele malen per jaar wisselen’. We laten het concept van een visrestaurant los met respect voor de geschiedenis.

Het pand staat midden in het prachtige Friese landschap met de heerlijke Friese luchten. Uitstekend bereikbaar, naast het pand staat namelijk een trein- en bus station (8 trein-minuten van Leeuwarden centrum). Overigens is er meer dan voldoende parkeergelegenheid voor de auto en/of fiets.

Adres
Hatzum 13
9035VK
Dronryp (Dronrijp)
0615623593
http://www.lokaalophatsum.nl

Openingstijden:

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag Gesloten
Donderdag 17:00 - 00:00
Vrijdag 17:00 - 00:00
Zaterdag 17:00 - 00:00
Zondag 17:00 - 00:00

Keuken:

Frans

Dinerbon bestellen

Nu bestellen
  • Dinerbon te besteden bij Lokaal op Hatsum en meer dan 1100 andere restaurants
  • Voor 17u besteld, morgen in huis
  • Maar liefst 5 jaar geldig, langer dan alle andere Dinerbonnen
  • Zakelijke klanten kunnen op rekening bestellen