Deze website maakt gebruik van cookies, zowel eigen als van derden, om gebruikersinformatie te verzamelen. Door gebruik te blijven maken van deze website of door hiernaast op akkoord te drukken, geeft u aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op Dinerbon.nl.

Akkoord
Dinerbon bestellen

Restaurant Séburch

Séburch is hét restaurant -bij de sluis- en is gevestigd in een oude zeemansherberg uit 1850. De voormalige gelagkamer - op de etage - is omgebouwd tot een eigentijds stijlvol restaurant, waar een ieder zich thuis voelt. Terwijl u geniet van een tot in de puntjes verzorgd diner, heeft u een uniek uitzicht over de landerijen en de haven voor de sluis. Hier vormen de traditionele tjalken, klippers en botters nog steeds het dagelijkse gezicht. De zonsonsdergang is zó indrukwekkend dat je weer met recht zou zeggen: "Je kunt de zon in de Zuiderzee zien zakken"

Het restaurant is gelegen aan de voormalige vissershaven van Workum. Voor de watersporter zijn er ruimschoots ligplaatsen direct voor de deur. De haven staat in open verbinding met het IJsselmeer, waardoor u geen last heeft van wachttijden bij bruggen en sluizen.

Adres
Séburch 9
8711EE
Workum
0515541374
http://www.seburch.nl

Openingstijden:

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag Vanaf 17:30
Donderdag Vanaf 17:30
Vrijdag Vanaf 17:30
Zaterdag Vanaf 17:30
Zondag Vanaf 17:30

Prijsindicatie:

€  28,50

Dinerbon bestellen

Nu bestellen
  • Dinerbon te besteden bij Restaurant Séburch en meer dan 1100 andere restaurants
  • Op werkdagen voor 17u besteld, dezelfde dag verstuurd
  • Maar liefst 5 jaar geldig, langer dan alle andere Dinerbonnen
  • Zakelijke klanten kunnen op rekening bestellen