Deze website maakt gebruik van cookies, zowel eigen als van derden, om gebruikersinformatie te verzamelen. Door gebruik te blijven maken van deze website of door hiernaast op akkoord te drukken, geeft u aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op Dinerbon.nl.

Akkoord
Dinerbon bestellen

ABC Restaurant Velp

Al bij binnenkomst kijk je je ogen uit. Loop daarom eerst op je gemak rond, sta stil op het nostalgisch dorpsplein en ontdek de variƫteit aan heerlijkheden: zoveel restaurants met ieder een eigen uitstraling en een eigen keur aan specialiteiten. Met keuzemogelijkheden voor ieders smaak.

Natuurlijk is er ook gedacht aan vegetarische gerechten en aan gluten- en lactosevrij eten. Glutenvrije en lactosevrije gerechten bestel je eenvoudig bij de chefkok van de restaurants: Asian, Bakery, Daily Fresh Fish, Salad Bar, Tex-Mex & Vegitalian. Vegetarische gerechten kun je in alle restaurants vinden, je herkent ze aan het logo op de buffetkaartjes.

Eet je graag bewust? We hebben minimaal veertig gerechten gelabeld als Healthy Option. Zo hoef je niet uit te pluizen wat het vet of suikergehalte is. Deze gerechten zijn absoluut lekker, gezond en verantwoord. Je herkent ze aan het groene Healthy Options logo op de buffetkaartjes.

Adres
Bosschebaan 10
5363SX
Velp
0883631101
http://abcrestaurants.com

Dinerbon bestellen

Nu bestellen
  • Dinerbon te besteden bij ABC Restaurant Velp en meer dan 1100 andere restaurants
  • Voor 17u besteld, morgen in huis
  • Maar liefst 5 jaar geldig, langer dan alle andere Dinerbonnen
  • Zakelijke klanten kunnen op rekening bestellen