Deze website maakt gebruik van cookies, zowel eigen als van derden, om gebruikersinformatie te verzamelen. Door gebruik te blijven maken van deze website of door hiernaast op akkoord te drukken, geeft u aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op Dinerbon.nl.

Akkoord
Dinerbon bestellen

Restaurant Negen

Zoekt u een gemoedelijk en sfeervol adres in Noord-Brabant, dan komt u vanzelf terecht bij Restaurant Negen in Heeswijk-Dinther (gemeente Bernheze). Restaurant Negen biedt u de gelegenheid voor lunch of diner, maar ook voor een cateringpartij kunt u bij ons terecht.

Heerlijk eten staat bij ons natuurlijk op de hoogste plaats. Daarnaast hebben we veel zorg besteed aan de inrichting van ons restaurant. Ons restaurant beschikt over ongeveer 50 zit- plaatsen en als het weer een beetje meezit dan kunt u ook op het terras genieten van onze specialiteiten.

Vier keer per jaar vernieuwen we onze menukaart omdat we graag werken met streek- en seizoensproducten. Natuurlijk houden wij ook rekening met door het WNF gesteunde keurmerken zoals MSC en FOS. Zo serveren wij graag biologisch, duurzaam en dier-vriendelijke vlees- en visproducten. Tevens beschikken wij ook over een kleine maar mooie wijnkaart.

Adres
Mgr. van Oorschotstraat 9
5473AX
Heeswijk-Dinther
0413291446
http://www.restaurantnegen.nl

Openingstijden:

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag 12:00 - 22:00
Donderdag 12:00 - 22:00
Vrijdag 12:00 - 22:00
Zaterdag 12:00 - 22:00
Zondag 12:00 - 22:00

Prijsindicatie:

€  27,00

Keuken:

Internationaal

Dinerbon bestellen

Nu bestellen
  • Dinerbon te besteden bij Restaurant Negen en meer dan 980 andere restaurants
  • Voor 17u besteld, morgen in huis
  • Maar liefst 5 jaar geldig, langer dan alle andere Dinerbonnen
  • Zakelijke klanten kunnen op rekening bestellen