Deze website maakt gebruik van cookies, zowel eigen als van derden, om gebruikersinformatie te verzamelen. Door gebruik te blijven maken van deze website of door hiernaast op akkoord te drukken, geeft u aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op Dinerbon.nl.

Akkoord
Dinerbon bestellen

Amsteleindse Hoeve

De smaak van vroeger in de keuken van nu, dat typeert Restaurant De Amsteleindse Hoeve. Het is de filosofie van de chef-kok: in een authentieke ambiance genieten van gerechten met een herkenbare oorspronkelijke smaak. Door de verwerking van alleen natuurlijke producten zonder toevoeging van conserveringsmiddelen of andere chemische producten ontstaat een gezond en natuurlijk gerecht. Een unieke combinatie waarbij menigeen zich volledig thuis voelt. Hierin past ook de beschikbaarheid van alcoholvrije wijn.

Wij heten u graag welkom in ons restaurant waar oude werktuigen de romantiek van weleer weerspiegelen. U vindt een constante culinaire kwaliteit in de met zorg bereide gerechten en fijnzinnig samengestelde menu’s. Wij zullen alles in het werk stellen om uw bezoek aan ons restaurant zo aangenaam mogelijk te laten verlopen. Herontdek het ouderwetse genieten bij Restaurant De Amsteleindse Hoeve.

Jos en Grietje van Schijndel

Adres
Amsteleindstraat 15
5345 HA
Oss
0412632600
http://www.amsteleindsehoeve.nl

Openingstijden:

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag Gesloten
Donderdag 17:00 - 21:30
Vrijdag 17:00 - 21:30
Zaterdag 17:00 - 21:30
Zondag 17:00 - 21:00

Prijsindicatie:

€  35,00

Keuken:

Frans
Nederlands

Dinerbon bestellen

Nu bestellen
  • Dinerbon te besteden bij Amsteleindse Hoeve en meer dan 1100 andere restaurants
  • Voor 17u besteld, morgen in huis
  • Maar liefst 5 jaar geldig, langer dan alle andere Dinerbonnen
  • Zakelijke klanten kunnen op rekening bestellen