Deze website maakt gebruik van cookies, zowel eigen als van derden, om gebruikersinformatie te verzamelen. Door gebruik te blijven maken van deze website of door hiernaast op akkoord te drukken, geeft u aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op Dinerbon.nl.

Akkoord
Dinerbon bestellen
Tafel reserveren

De Smaeckkamer

Wij van brasserie de Smaeckkamer staan voor duurzaam ondernemen in de volle breedte. Zo vinden wij het van groot belang dat er gekookt wordt met ingrediënten die voorkomen in het seizoen waarin wij ze gebruiken. Dit verplicht ons per seizoen onze complete menukaart om te gooien. Een mooi proces van proeven en durven waar we als team dan ook ieder kwartaal zeer naar uitkijken.

Gelijkheid staat bij ons hoog op de agenda. We doen het dan ook echt met z’n allen als team en vinden het belangrijk dat iedereen zich gewaardeerd voelt ten aanzien van de prestatie die iedere dag geleverd wordt. Wij zijn er dan ook van overtuigd dat we als team bergen kunnen verzetten en het onmogelijke voor elkaar kunnen boksen als we dit ook echt willen met z’n allen.

Daarnaast roeien we als bedrijf graag tegen de stroming in, niet omdat we dat nu zo graag willen maar vooral omdat we nieuwsgierig zijn. Nieuwsgierig naar bijzonder smaeckelijke combinaties en nieuwsgierig in het ontdekken van onbekende dingen. Zo zijn kinderen voor ons niet een onderdeel van een doelgroep maar veel meer een voorbeeld van hoe we nog dagelijks dingen kunnen ontdekken.

Ontdekken door anders te kijken, verrassen door durven te combineren, daar houden wij van!

Adres
Westerhoutplein 6
1943AA
Beverwijk
0251296220
http://www.desmaekkamer.nl

Openingstijden:

Maandag Gesloten
Dinsdag Vanaf 10:00
Woensdag Vanaf 10:00
Donderdag Vanaf 10:00
Vrijdag Vanaf 10:00
Zaterdag Vanaf 10:00
Zondag Vanaf 10:00

Prijsindicatie:

€  38,00

Dinerbon bestellen

Nu bestellen
  • Dinerbon te besteden bij De Smaeckkamer en meer dan 1100 andere restaurants
  • Op werkdagen voor 17u besteld, dezelfde dag verstuurd
  • Maar liefst 5 jaar geldig, langer dan alle andere Dinerbonnen
  • Zakelijke klanten kunnen op rekening bestellen