“Van bitterbal tot oesters, maar met een Brickse twist”
Op 4 oktober was het zover. ‘Brick’ werd geopend aan de Breestraat door de trotse eigenaar Bas van Velzen (36) en zijn compagnon Rick van Veenendaal (33). De twee horecafanaten deelden allebei dezelfde passie; een restaurant beginnen. En zo werd begin augustus het voormalige restaurant ‘Rembrandt’ omgetoverd tot een prachtige nieuwe hotspot. Een ware aanwinst voor de Vijfhoek.
Bij binnenkomst valt direct het vele licht op. De grote ramen en open keuken geven een ruimtelijk effect. De zwarte balken, grijze wanden met muurtekening en rode vloertegels zorgen voor het huiselijk gevoel. Op de eerste verdieping is de ruimte voorzien van een aantal tafels en een mini bar. Genieten van de open keuken kan ook op de eerste verdieping dankzij de glazen vloer! Je kunt door het glas naar beneden kijken en zien wat er gebeurt. Een dakterras is er ook. Dus met een zomers zonnetje is het er heerlijk vertoeven.