Deze website maakt gebruik van cookies, zowel eigen als van derden, om gebruikersinformatie te verzamelen.

Afwijzen Accepteren
Dinerbon bestellen

De Zevende Hemel

U kunt een keuze maken uit ons maandelijks wisselende menu. Onze keuken is Frans - Italiaans georiënteerd. U vindt altijd een aantal: Biologische vleesgerechten, Vegetarische gerechten, Veganistische gerechten en Visgerechten U kunt uw menu geheel naar uw eigen wens samenstellen uit de voor-, tussen-, hoofd-, en of nagerechten. Zo kunt u bijvoorbeeld alleen een hoofdgerecht kiezen, maar ook een menu van voorgerechten samenstellen. U kunt uw menukeuze ook uitbreiden tot een vijfgangenmenu. Daarnaast kunt u uw menu laten begeleiden door een wijnarrangement, of een keuze maken uit de gevariëerde wijnkaart. U geniet van dit alles tegen een achtergrond van de intieme sfeer in de Zevende Hemel, met meestal op donderdag, vrijdag en zaterdag live pianomuziek, en knusse romantische hoekjes. De Zevende Hemel biedt tevens een uitstekende gelegenheid voor arrangementen voor Groepen, Lunches, Borrels en Diners. Zowel binnen als buiten de normale openingstijden.

Bijzonderheden:
U kunt in de Zevende Hemel gezellig met grotere en kleine groepen tafelen. Voor gezelschappen tot tien personen zullen wij u vragen om de keuze te beperken tot een vijftal hoofdgerechten. Wanneer u met meer dan tien gasten komt willen wij graag uw menukeuze met u overleggen. Op afspraak kunt u met groepen vanaf 15 personen in de Zevende Hemel komen lunchen. Daarnaast kunt u ook een borrel of een receptie in de Zevende Hemel geven in de middaguren. Waarbij onze kok bijvoorbeeld een smakelijk bittergarnituur kan verzorgen. Door de week, dinsdag tot en met donderdag kunnen in de Zevende Hemel gezelschappen tot 60 personen ontvangen (op zondag of maandag in overleg). Op vrijdag en zaterdag houden wij in principe een aantal van 35 gasten aan.

Sfeer:
De Zevende Hemel is een sfeervol restaurant met ongeveer 50 plaatsen. Op donderdag, vrijdag en zaterdag wordt er meestal lichte muziek gespeeld op de vleugel. U vindt bij ons een prettige omgeving waarin u, intiem met z'n tweeën of met familie dan wel vrienden gezellig kunt eten en natafelen. Ook grotere groepen zijn welkom.

Openingstijden:
De Poort van de Zevende Hemel is open van dinsdag t/m zaterdag vanaf 17.30 uur. U kunt tot 21.00 uur uw wensen aan de keuken kenbaar maken. Op donderdag kunt u dat tot 21.30 uur.

Adres
Zuiderkerkstraat 7
9712 PZ
Groningen
0503145141
http://www.zevendehemel.nl

Openingstijden:

Maandag Gesloten
Dinsdag 17:30 - 21:00
Woensdag 17:30 - 21:00
Donderdag 17:30 - 21:00
Vrijdag 17:30 - 21:00
Zaterdag 17:30 - 21:00
Zondag Gesloten

Prijsindicatie:

€  34,00

Dinerbon bestellen

Nu bestellen
  • Dinerbon te besteden bij De Zevende Hemel en meer dan 940 andere restaurants
  • Op werkdagen voor 17u besteld, dezelfde dag verstuurd
  • Maar liefst 5 jaar geldig, langer dan alle andere Dinerbonnen
  • Zakelijke klanten kunnen op rekening bestellen