Deze website maakt gebruik van cookies, zowel eigen als van derden, om gebruikersinformatie te verzamelen.

Afwijzen Accepteren
Dinerbon bestellen

Prive Chef Klaas Culinair

Maak kennis met Klaas Culinair, dé specialist in het verzorgen van exclusieve diners aan huis. Onze privé chefs staan garant voor heerlijk eten met een verrassende presentatie. Of het nu gaat om een thuisdiner, huwelijksdiner, 21-diner of een vakantie-etentje in Nederland & België, bij ons bent u aan het juiste adres. Naast diners aan tafel bieden wij ook walking dinners en barbecue aan huis.

Met tien jaar ervaring in het koken op locatie, zorgen wij voor een onvergetelijke culinaire belevenis. Uw wensen worden vooraf zorgvuldig besproken en voor grote groepen komen we graag langs op de locatie. Bij Klaas Culinair heeft u keuze uit meerdere chefs, een op maat samengesteld menu en de mogelijkheid van bijpassende wijnen. Vanaf 8 tot 150 personen, wij regelen een stijlvol gedekte tafel en alle gerechten worden uitgeserveerd en toegelicht.

Onze medewerkers zijn flexibel en gezellig, en we houden rekening met speciale diëten. Naast een heerlijk diner verzorgen we ook de feestelijke aankleding met servies, bestek, glaswerk, linnen, kandelaars en bloemen. Geniet van de luxe van een privé chef die live in uw keuken kookt. Ontdek de passie voor mooi en lekker eten bij Klaas Culinair, waar we onze afspraken nakomen en u volledig ontzorgen.

Let op: Het betreft in dit geval geen restaurant maar een privéchef die bij u thuis een diner voor u maakt. U dient daarom altijd van te voren telefonische contact op te nemen: 06-23074792.

Adres
Peppelkade 10
3992AK
Houten
0623074792
https://www.thuiskokklaasculinair.nl/prive-kok-aan-huis

Dinerbon bestellen

Nu bestellen
  • Dinerbon te besteden bij Prive Chef Klaas Culinair en meer dan 700 andere restaurants
  • Op werkdagen voor 16u besteld, vandaag verstuurd
  • Maar liefst 5 jaar geldig, langer dan alle andere Dinerbonnen
  • Zakelijke klanten kunnen op rekening bestellen