Deze website maakt gebruik van cookies, zowel eigen als van derden, om gebruikersinformatie te verzamelen. Door gebruik te blijven maken van deze website of door hiernaast op akkoord te drukken, geeft u aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op Dinerbon.nl.

Akkoord
Dinerbon bestellen

Solo Vino

Op het Kurhausplein in Scheveningen vindt u de eerste Italiaanse Winebar in Nederland. Hier kunt u genieten van een ruime keuze aan heerlijke Italiaanse wijnen en daarbij passende hapjes.

U kunt proeven van een breed gamma van Italiaanse wijnen uit verschillende regio's. Ons assortiment bestaat uit 30 wijnen per glas en meer dan 100 per fles. Veel van deze wijnen importeren wij rechtstreeks. Zij kenmerken zich door een uitstekende kwaliteit/prijs verhouding en bovendien zijn deze huizen (nog) niet bekend bij het Nederlandse publiek. De wijnen zijn onderverdeeld in verschillende categorieën zodat u in één opslag de "heftigheid" van de wijn kunt inschatten.
Solo Vino organiseert regelmatig bijzondere wijnproeverijen. Deze worden aangekondigd op onze site of via de nieuwsbrief. U kunt ons ook volgen via twitter

Adres
Gevers Deynootplein 105
2586CP
Scheveningen
0703521156
http://www.solovino.eu

Keuken:

Italiaans

Dinerbon bestellen

Nu bestellen
  • Dinerbon te besteden bij Solo Vino en meer dan 1100 andere restaurants
  • Op werkdagen voor 17u besteld, dezelfde dag verstuurd
  • Maar liefst 5 jaar geldig, langer dan alle andere Dinerbonnen
  • Zakelijke klanten kunnen op rekening bestellen