Deze website maakt gebruik van cookies, zowel eigen als van derden, om gebruikersinformatie te verzamelen. Door gebruik te blijven maken van deze website of door hiernaast op akkoord te drukken, geeft u aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op Dinerbon.nl.

Akkoord
Dinerbon bestellen

Het Witte Huis | Zeegse

Het Witte Huis is al 60 jaar hét café van Zeegse. Sinds 2015 is het café omgetoverd tot sfeervol eetcafé. Onze keuken brigade bereid de met zorg gekozen producten met passie en liefde. We proberen veel van onze gerechten te bereiden met ingrediënten uit onze omgeving. Zo hebben we er ook voor gekozen om rundvlees te gebruiken van de Zeegster hoeve, een vleeskoeien bedrijf op steenworp afstand van Het witte huis.
Naast dineren kunt u bij ons ook terecht voor al uw feesten en partijen. Hiervoor hebben wij een aparte zaal naast ons restaurant. Hier kan men genieten van volledig verzorgde buffetten tot en met kleine vergaderingen.
Daarnaast zijn wij onze functie als café nooit vergeten. U kunt bij ons nog altijd terecht voor een kopje koffie, borrel of lunch. In de zomer biedt ons terras dan ook een perfecte mogelijkheid om even bij te komen van een mooie wandeling of fietstocht door de prachtige omgeving van Zeegse.

Adres
Schipborgerweg 7
9483PH
Zeegse
0592541618
http://www.wittehuiszeegse.nl

Openingstijden:

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag Vanaf 16:00
Donderdag Vanaf 16:00
Vrijdag Vanaf 12:00
Zaterdag Vanaf 11:00
Zondag Vanaf 10:00

Prijsindicatie:

€ 26,50

Dinerbon bestellen

Nu bestellen
  • Dinerbon te besteden bij Het Witte Huis | Zeegse en meer dan 1100 andere restaurants
  • Voor 17u besteld, morgen in huis
  • Maar liefst 5 jaar geldig, langer dan alle andere Dinerbonnen
  • Zakelijke klanten kunnen op rekening bestellen