Deze website maakt gebruik van cookies, zowel eigen als van derden, om gebruikersinformatie te verzamelen.

Afwijzen Accepteren
Dinerbon bestellen

Restaurant Fidèle

Welkom bij Fidèle, een bijzonder restaurant gevestigd in het bruisende Drachten. Bij Fidèle draait alles om verrassende Chef's menus, waar de getalenteerde keukenbrigade gasten graag versteld doet staan. Gasten kunnen zich laten verwennen door de culinaire creativiteit en gepassioneerde smaken die samenkomen in de gerechten.

Het jonge, ambitieuze en hechte team van Fidèle heeft als missie om voortdurend te vernieuwen. Ze geloven dat creativiteit en passie onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn, en ze hebben een scherp oog voor detail en kwaliteit. Door voortdurende veranderingen door te voeren, streven ze naar een steeds hogere kwaliteitsstandaard die gasten keer op keer zal verrassen.

De keuken van Fidèle is geïnspireerd op de klassiek Franse keuken, waarbij oude technieken worden gecombineerd met hun eigen verworven kennis. Hierdoor wordt een solide basis gecreëerd die wordt verrijkt met frisse zuren en een grotere focus op groenten, waardoor de gerechten een moderne en verfijnde twist krijgen.

Bij Fidèle willen ze het restaurant laagdrempelig houden, zonder concessies te doen aan de kwaliteit. Er is geen verplichte dresscode en iedereen is welkom, of ze nu kinderen hebben, een rustige hond bij zich hebben, mindervalide zijn of veganistische voorkeuren hebben. Het doel is om een gastvrije en inclusieve omgeving te bieden waar iedereen kan genieten van de culinaire hoogstandjes.

Gasten kunnen binnenstappen bij Fidèle en zich laten meevoeren op een culinaire reis vol verrassingen en smaakvolle momenten die hun verwachtingen overtreffen.

Adres
Burgemeester Wuiteweg 18
9203KK
Drachten
0512548850
https://restaurant-fidele.nl/

Keuken:

Frans

Dinerbon bestellen

Nu bestellen
  • Dinerbon te besteden bij Restaurant Fidèle en meer dan 720 andere restaurants
  • Voor 16u besteld, morgen in huis
  • Maar liefst 5 jaar geldig, langer dan alle andere Dinerbonnen
  • Zakelijke klanten kunnen op rekening bestellen