Deze website maakt gebruik van cookies, zowel eigen als van derden, om gebruikersinformatie te verzamelen.

Afwijzen Accepteren
Dinerbon bestellen

Restaurant De Woord

Boerderij de Woord, of zoals een Achterhoeker zegt: ‘Woordman’, was een kleine Saksische boerderij met slechts enkele koeien, een paard en een klompenmakerij. De toenmalige eigenaar (begin 1900) bouwde een zijstukje aan de boerderij om daar een borrel te kunnen schenken. Op dat moment ontstaat het begin van een lange horecageschiedenis die bijna honderd jaar later (1995) resulteert in boerderij-restaurant de Woord.

Het restaurant van De Woord bevindt zich op de deel, waar 30 jaar geleden de koeien nog stonden. Nu kunt u er sfeervol dineren onder het gebint van enkele eeuwen oud, of lunchen in de ‘Olde Kökkene’. De familie inclusief ouders en grootouders woonden en sliepen hier. Toch hangt hier nog de sfeer en de rust van begin vorige eeuw. De rust welke zo kenmerkend is voor de Achterhoek. De rust is ook te vinden op het unieke tuinterras, dat een weids uitzicht geeft over groene weilanden en grazende koeien. Een echte aanrader voor bijvoorbeeld een kop koffie tijdens het fietsen, of een diner op een zomeravond.

De menukaarten van restaurant De Woord bieden u een ruime keus aan voortreffelijke gerechten. Naast de meer ‘traditionele' menu's wordt ruim aandacht besteed aan seizoen- en streekspecialiteiten. Zo vindt u van medio oktober tot eind januari een keur aan verrassende wildgerechten op de speciale wild-menukaart. Volckmar Kroes (vinoloog) voorziet u van het juiste wijnadvies, wat eten bij De Woord tot een onvergetelijke belevenis maakt. U kunt bij Restaurant De Woord ook terecht voor kook-, wijn- en spijslessen.

Adres
Corleseweg 45
7119AA
Winterswijk
0543513135
http://www.dewoord.nl

Openingstijden:

Maandag Gesloten
Dinsdag 11:00 - 23:00
Woensdag 11:00 - 23:00
Donderdag 11:00 - 23:00
Vrijdag 11:00 - 23:00
Zaterdag 11:00 - 23:00
Zondag 11:00 - 23:00

Prijsindicatie:

€  36,50

Keuken:

Frans
Europees

Dinerbon bestellen

Nu bestellen
  • Dinerbon te besteden bij Restaurant De Woord en meer dan 930 andere restaurants
  • Voor 17u besteld, morgen in huis
  • Maar liefst 5 jaar geldig, langer dan alle andere Dinerbonnen
  • Zakelijke klanten kunnen op rekening bestellen