Ben je toe aan een nieuwe culinaire ervaring, dan ben je van harte welkom bij Jack’s. Heerlijk lunchen, gezellig borrelen of avontuurlijk dineren – niets moet, alles kan. Kom je met een grotere groep of kun je niet kiezen uit alle bijzondere gerechten op de menukaart, kies dan voor Jack’s Adventure menu van drie, vier, vijf of zes gangen.
Bij Jack’s worden bijzondere gerechten van over de hele wereld geserveerd, veelal met een verrassende twist van chef-kok Luuk Verhoeven. De passie voor verse producten is duidelijk af te lezen van de menukaart. Voor Kary en Luuk geen pakjes en zakjes: alles wordt zo veel mogelijk vers bereid in eigen keuken, en dat proef je. Eigen marinades, waardoor een heerlijke, rauwe barbecuesmaak ontstaat, en vakkundig afgelakt vlees: de gerechten van Jack’s zijn echt anders dan anders.
Middelpunt van de keuken is de unieke Mibrasa houtskooloven, waarin niet alleen vlees, maar ook groenten en de aardappelen kunnen worden bereid. In combinatie met de Roner, waarin sous-vide gekookt wordt, kun je dan met recht spreken van ‘slow food’: bij sommige gerechten duurt het wel 48 uur tot de optimale garing en malsheid bereikt zijn!