Deze website maakt gebruik van cookies, zowel eigen als van derden, om gebruikersinformatie te verzamelen. Door gebruik te blijven maken van deze website of door hiernaast op akkoord te drukken, geeft u aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op Dinerbon.nl.

Akkoord
Dinerbon bestellen

Julius Bar & Grill

Julius Bar & Grill is van dinsdag tot en met zaterdag vanaf 17h00 open. Je kunt bij ons terecht voor een mooi glas wijn of een (speciaal) biertje met kleine bites, een snelle hap of een uitgebreid diner. Alle gasten zitten rondom de open keuken en hebben zo uitzicht op de keukenbrigade die vanaf de “open fire grill” en twee Big Green Eggs de gerechten bereiden. Je kunt plaats nemen aan de bar of de daarnaast staande bartafels, aanschuiven aan de lange familietafels of een knusser plekje opzoeken aan de 15 meter lange Chesterfield bank. De drie gezellige privé ruimtes achterin zijn te reserveren voor gezelschappen die graag apart zitten voor bijvoorbeeld een borrel, vergadering of diner in een besloten kring.

In Julius Bar & Grill hangt een ongedwongen sfeer waardoor iedereen zich snel thuis voelt, of je nu alleen, met een klein gezelschap of een grote groep komt. Zelf kun je bepalen of je keuze valt op iets eenvoudigere (niet minder lekkere!) en zeer goed betaalbare gerechten en dranken, maar natuurlijk kun je het menu ook uitbreiden met extra gangen en exclusievere wijnen.

Adres
Ceintuurbaan 256-260
1072GH
Amsterdam
0203446406
http://www.juliusbargrill.nl

Openingstijden:

Maandag Gesloten
Dinsdag 17:00 - 01:00
Woensdag 17:00 - 01:00
Donderdag 17:00 - 01:00
Vrijdag 17:00 - 02:00
Zaterdag 17:00 - 02:00
Zondag Gesloten

Prijsindicatie:

€ 35,00

Keuken:

BBQ
Grill

Dinerbon bestellen

Nu bestellen
  • Dinerbon te besteden bij Julius Bar & Grill en meer dan 1100 andere restaurants
  • Op werkdagen voor 17u besteld, dezelfde dag verstuurd
  • Maar liefst 5 jaar geldig, langer dan alle andere Dinerbonnen
  • Zakelijke klanten kunnen op rekening bestellen