Deze website maakt gebruik van cookies, zowel eigen als van derden, om gebruikersinformatie te verzamelen. Door gebruik te blijven maken van deze website of door hiernaast op akkoord te drukken, geeft u aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op Dinerbon.nl.

Akkoord
Dinerbon bestellen

Partycentrum Adrichem

Gasthoeve Adrichem is gehuisvest in de uit 1857 stammende Hoeve Adrichem, gelegen aan de Adrichemlaan te Beverwijk. De naam van deze voormalige boerderij komt voort uit het gelijknamige kasteel dat in de directe omgeving aan de Sint Aagtendijk heeft gestaan: het Kasteel Adrichem. Dit kasteel kent een lange geschiedenis die terug­gaat tot de eerste helft van de 14e eeuw, toen Floris van Adrichem eige­naar werd van: ‘een husige , hofstede en lant daertoe behorende, gelegen in onsen heerlijk­heid van Beverwijk, in ’t Vrijtgers’. Na velen eigenaren te hebben gehad en tijdens oorlogen danig te hebben geleden is het kasteel uiteindelijk ergens tussen 1809 en 1812 gesloopt.

Door de warmte uitstralende Hollandse inrichting van Gasthoeve Adrichem, met veel hout en kunstwerken aan de muur, voelt iedere gast zich ongetwijfeld snel thuis. Ons partycentrum biedt mogelijkheden voor partijen en bijeenkomsten tot maximaal 150 personen. Bij grote partijen heeft u de beschikking over de gehele ruimte, maar het is ook mogelijk alleen het voor- of achtergedeelte te gebruiken.

Adres
Adrichemlaan 5-7
1947KX
Beverwijk
0251254333
http://www.gasthoeveadrichem.nl

Dinerbon bestellen

Nu bestellen
  • Dinerbon te besteden bij Partycentrum Adrichem en meer dan 950 andere restaurants
  • Op werkdagen voor 17u besteld, dezelfde dag verstuurd
  • Maar liefst 5 jaar geldig, langer dan alle andere Dinerbonnen
  • Zakelijke klanten kunnen op rekening bestellen