Deze website maakt gebruik van cookies, zowel eigen als van derden, om gebruikersinformatie te verzamelen.

Afwijzen Accepteren
Dinerbon bestellen

Lucca

Welkom bij Lucca, een charmant Italiaans restaurant gelegen in het pittoreske Elburg. Geïnspireerd door het betoverende plaatsje Lucca, de hoofdstad van de provincie Lucca in de prachtige regio Toscane, hebben de eigenaren het restaurant gecreëerd als een eerbetoon aan de authentieke Italiaanse levensstijl.

Bij Lucca willen ze de gasten graag onderdompelen in de onvergetelijke sfeer van Italië. Bij binnenkomst worden de zintuigen van de gasten onmiddellijk verleid door heerlijke geuren uit de keuken, die op traditionele wijze bereide Italiaanse gerechten beloven. De menukaart is samengesteld met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten van de hoogste kwaliteit, geïnspireerd door de rijke culinaire tradities van Toscane.

Terwijl de gasten genieten van hun maaltijd, worden ze omringd door de warmte en gezelligheid van het restaurant. De sfeervolle ambiance wordt versterkt door Italiaanse muziek die zachtjes op de achtergrond speelt. Het team streeft ernaar om de gasten een echt Italiaanse ervaring te bieden, waar ze kunnen ontspannen, genieten en het gevoel hebben dat ze even in Italië zijn.

Adres
Havenkade 18
8081GB
Elburg
0525692940
https://lucca-elburg.nl/

Keuken:

Italiaans

Dinerbon bestellen

Nu bestellen
  • Dinerbon te besteden bij Lucca en meer dan 700 andere restaurants
  • Voor 16u besteld, zdeelfde dag verstuurd
  • Maar liefst 5 jaar geldig, langer dan alle andere Dinerbonnen
  • Zakelijke klanten kunnen op rekening bestellen