Deze website maakt gebruik van cookies, zowel eigen als van derden, om gebruikersinformatie te verzamelen.

Afwijzen Accepteren
Dinerbon bestellen

Restaurant De Leurse Hof

De boerderij waarin ons restaurant is gevestigd behoort tot het landgoed van familie Van Verschuer en is gebouwd rond 1840. Het pand heeft een rijke historie en heeft door de jaren heen vele bezoekers aangetrokken.

Oorspronkelijk had uitsluitend het voorhuis van de boerderij de functie van café-biljart. Pas veel later (rond 1920) is de bovenverdieping gebouwd en heeft het pand dienst gedaan als leerlooierij, naast de functie van boerderij met koeien.

Destijds werd deze locatie tevens ANWB-punt voor de fietspomp, aangeboden door de Graaf van Limburg-Stierum. Er staat nog steeds een mooi oud ANWB bord aan de voorzijde van het pand, waarlangs de ‘doorgaande’ weg naar Wijchen liep.

Na de vele gedaantewisselingen die het pand heeft ondergaan in de loop der jaren kunnen we stellen dat het pand nu een grote ‘make-over’ heeft ondergaan.

De meest recente verbouwing, die van de zomermaanden 2006, is misschien wel de grootste in de geschiedenis van het pand geweest. Het geheel heeft nu een moderne, transparante, uitstraling (de open keuken, veel licht), maar met behoud van de oude, vertrouwde charme en sfeer van het gebouw. Met het uiteindelijke resultaat, waar wij zelf bijzonder tevreden over zijn, hopen wij dat -mede door de met zorg uitgekozen gerechten op onze kaart- uw culinaire nieuwsgierigheid gewekt is.

En dat wij u, als onze gast, oprecht het gevoel van ‘uit en thuis’ kunnen geven.

Eet smakelijk!

Met een culinaire groet,

Adres
Leurseweg 4
6615AJ
Leur
0246422241
http://www.deleursehof.nl

Openingstijden:

Maandag Gesloten
Dinsdag 12:00 - 22:00
Woensdag 12:00 - 22:00
Donderdag 12:00 - 22:00
Vrijdag 12:00 - 22:00
Zaterdag 12:00 - 22:00
Zondag 10:00 - 22:00

Prijsindicatie:

€  19,95

Keuken:

Frans

Dinerbon bestellen

Nu bestellen
  • Dinerbon te besteden bij Restaurant De Leurse Hof en meer dan 940 andere restaurants
  • Voor 17u besteld, morgen in huis
  • Maar liefst 5 jaar geldig, langer dan alle andere Dinerbonnen
  • Zakelijke klanten kunnen op rekening bestellen